De nieuwste ontwikkeling van de Kempische bouwgroep Pluym-Van Loon: “Tielenhof”

Dit nieuwbouwproject bestaat uit 18 ruime appartementen met hoogwaardig maatwerk, kwaliteit en ultiem wooncomfort. Het open karakter wordt gecreëerd door de 2 aparte gebouwen met groene binnentuin. Dankzij de grote raampartijen geniet u van veel natuurlijke lichtinval en een ruimtelijk gevoel. Energiezuinig wonen in een tijdloze bouwstijl met Kempisch karakter. Een unieke woon- of investeringsopportuniteit. 

Wordt u er nieuwe eigenaar? 

Over het project 

“Tielenhof” ligt in het centrum van Tielen, deelgemeente van Kasterlee. We bevinden ons vlak bij het station en op de as tussen Turnhout en Herentals. Alle nodige voorzieningen zijn op wandelafstand te bereiken.  

De bewoonbare oppervlaktes variëren tussen 84 m² en 151 m², met 2 of 3 slaapkamers en een privatief terras. Parkeren doet u in de ondergrondse garage, waar zich tevens de privatieve bergingen bevinden. De appartementen worden hoogwaardig en op maat afgewerkt met onder andere vloerverwarming, Italiaanse keukens, eiken parket en luxueus sanitair. Enkel het beste is goed genoeg. 

Een interieurarchitect staat in voor de luxe afwerking (inclusief de verkoopprijs), gebruik makend van topmaterialen en maatwerk. Buitengewone perfectie gegarandeerd. 

De appartementen in “Tielenhof” voldoen aan de BEN-norm. Dit betekent dat u 5 jaar lang profiteert van 50% korting op uw onroerende voorheffing

Wonen of investeren in een luxe appartement dat tot in de puntjes is afgewerkt? Dan is “Tielenhof” volledig uw ding. Contacteer ons nu op +32 (0)14 45 10 11 of nieuwbouw@hillewaere.be. Wees er snel bij om kennis te maken met dit project. Wij lichten u graag de plannen en de afwerking toe.