U verhuurt een huis of appartement? Proficiat, dat is een goede keuze die u een mooi rendement kan opleveren! Maar ondanks de genomen voorzorgsmaatregelen loopt het helaas niet altijd van een leien dakje. Allerlei problemen met uw huurders kunnen uw rendement bedreigen en leiden tot ingewikkelde gerechtelijke procedures.

Pack Verhuurder van AG Insurance biedt dè oplossing! Dit verzekeringsprodukt is, dankzij de unieke combinatie van 5 ruime waarborgen, de meest complete bescherming voor verhuurders op de Belgische markt:

  1. Een vergoeding tot 12 maanden huur wanneer uw huurder niet meer (volledig) betaalt
  2. Een vergoeding tot 12 maanden huur voor huurschade aan uw eigendom
  3. Een bijzonder uitgebreide rechtsbijstand voor elk geschil met betrekking tot het huurcontract. Die omvat onder meer dat AG Insurance de kosten voor de procedure, de advocaat, de expertises … voorschiet. Tot een bedrag gelijk aan 12 maanden huur!
  4. Een forfait van 1 maand huur bij vervroegd vertrek van de huurder na overlijden of ernstige invaliditeit van een van de bewoners
  5. Property Assist, efficiënte hulp bij het vinden van vakmensen voor kwaliteitsvolle onderhouds- en herstellingswerken

Wilt u graag meer informatie over Pack Verhuurder? Contacteer Hillewaere MBN Verzekeringen via 014/55.10.11 of 03/380.10.90.

Bekijk de bijlage