Bent u op zoek naar een nieuwbouwwoning die eruit springt qua architectuur? Dan zijn deze luxueuze villa’s in de Bakestraat in Keerbergen uw eerste keuze. Dankzij een duurzaam nieuw design in CLT (Cross Laminated Timber) zijn deze unieke villa’s bijna energieneutraal en volledig future-proof. De villa’s worden hoogwaardig en op maat afgewerkt met kwalitatieve materialen door bouwonderneming Artesio Exclusive Living. 

Wordt u er nieuwe eigenaar? 

Over het project 

Deze 2 luxueuze schuurvilla’s zijn rustig en landelijk gelegen in Keerbergen. Een prachtige gemeente waar geschiedenis en natuur troef zijn. In de directe nabijheid vindt u alle hedendaagse voorzieningen. Een goede mobiliteit is er gegarandeerd. 

De villa’s worden opgetrokken naar een uniek nieuw design met atypische architectuur en het gebruik van Cross Laminated Timber. Een duurzaam houtbouwproduct dat zowel voor de muren, vloeren als het dak gebruikt wordt. Deze nieuwe conceptvilla’s zijn ingericht met 3 slaapkamers, 2 badkamers, een carport en tuin met aangelegd terras. U kiest echter zelf, in samenspraak met de bouwheer, hoe u uw unieke schuurvilla verdere invulling geeft. Zowel het interieur als het exterieur kennen een complete, luxueuze afwerking

Het gebruik van hedendaagse energietechnieken staat garant voor duurzame kwaliteit. Deze moderne nieuwbouwvilla’s zijn voorzien van zonnepanelen, ventilatiesysteem D, een geothermische warmtepomp en regenwaterput, wat resulteert in een E-peil < 20 en een zeer laag energieverbruik. De perfecte combinatie van luxe en comfort

Graag nog wat meer informatie over dit duurzame nieuwe villa concept of de 2 schuurvilla’s in de Bakestraat in Keerbergen? Bel ons nu op 03 653 31 92 of mail naar nieuwbouw@hillewaere.be, maak een afspraak met onze makelaar en ontdek de mogelijkheden.