Met deze moderne nieuwbouwvilla’s in de Putsesteenweg in Kalmthout kiest u voor de toekomst dankzij een E-peil van E20 of lager. U geniet er van exclusieve architectuur op een rustig en bosrijk gelegen perceel, met een complete en luxueuze afwerking van zowel het interieur als exterieur. Een unieke woonbeleving naar een vernieuwend, stijlvol design concept. Bouwonderneming Artesio Exclusive Living staat garant voor duurzame kwaliteit en werkt hiervoor samen met betrouwbare partners met talloze referenties. 

Wordt u er nieuwe eigenaar? 

Over het project 

Deze moderne villa’s zijn zeer mooi gelegen in het residentiële en groene Kalmthout. De centra van Heide en Kapellenbos, verschillende scholen en faciliteiten bevinden zich in de onmiddellijke nabijheid. Een goede mobiliteit in een rustige omgeving dus. 

De architectuur van de villa’s is volledig ontworpen rond de zichten op de verschillende patio’s en de tuin. De grote ramen en open indeling zorgen voor veel natuurlijke lichtinval in de leefruimtes, 4 voorziene slaapkamers en 2 badkamers. Er wordt eveneens een dubbele inpandige garage en aangelegde tuin met overdekt terras en hoogstammig groen voorzien. Bepaalde elementen in de indeling en afwerking, zoals vloeren, keuken, binnendeuren en sanitair, kunnen nog naar wens gekozen worden in samenspraak met de bouwheer.  

De villa’s zijn zeer laag in energieverbruik dankzij hoogwaardige isolatiematerialen en duurzame technieken zoals een ventilatiesysteem D, zonnepanelen en geothermische warmtepomp. Future-proof wonen in een prachtig nieuw design concept. 

Start der werken is voorzien in september/oktober 2023

Zijn deze moderne nieuwbouwvilla’s in de Putsesteenweg in Kalmthout voor jou the perfect match of graag nog wat meer informatie? Bel ons nu op 03 653 31 92 of mail naar nieuwbouw@hillewaere.be voor een afspraak met onze makelaar.