Droomt u ervan om de perfecte woning te realiseren voor uzelf en uw familie? Deze luxueuze nieuwbouwvilla’s in de Rusthuislaan in Pulderbos voldoen aan uw hoogste verwachtingen. Ontworpen naar een nieuw concept en opgetrokken in CLT (Cross Laminated Timber) zijn deze karaktervolle villa’s uniek in hun soort. Bouwonderneming Artesio Exclusive Living staat garant voor een hoogkwalitatieve afwerking op maat.  

Wordt u er nieuwe eigenaar? 

Over het project 

Deze 2 unieke schuurvilla’s zijn gelegen aan een rustige weg in het residentiële, groene Pulderbos (Zandhoven). U geniet er van een goede mobiliteit, maar eveneens van de rust en het aangenaam wonen in een landelijke omgeving. 

De nieuwe concept villa’s kennen een exclusieve architectuur met Cross Laminated Timber, een duurzame bouwmethode met hoogwaardige draagmuren en vloeren. Zowel het interieur als exterieur worden compleet en luxueus naar uw wens afgewerkt, in samenspraak met de bouwheer. Er zijn 3 of 4 slaapkamers en 2 badkamers voorzien. U bepaalt echter zelf mee hoe u uw schuurvilla verdere invulling geeft

Deze moderne nieuwbouwvilla’s zijn future-proof met een E-peil < 20 dankzij hoogwaardige isolatiematerialen en het gebruik van duurzame technieken zoals ventilatiesysteem D, zonnepanelen, geothermische warmtepomp en regenwaterput. Comfortabel wonen met een zeer laag energieverbruik is er dus gegarandeerd. 

Spreekt dit unieke nieuwe villa concept u wel aan of graag nog wat meer informatie over de 2 schuurvilla’s in de Rusthuislaan in Pulderbos? Plan uw afspraak met onze makelaar via 03 653 31 92 of nieuwbouw@hillewaere.be en kom de mogelijkheden van dit project ontdekken.