Future-proof wonen doet u in deze strakke, zeer energiezuinige nieuwbouwwoningen in Woonerf Tidebachen. Een hedendaagse architectuur en lichte ruimtes met veel natuurlijke lichtinval zijn er kenmerkend. De ruime afwerkingsbudgetten maken van deze moderne woningen uw nieuwe place-to-live. Een stijlvolle, tijdloze woonbeleving in alle comfort.

Wordt u een nieuwe, fiere eigenaar?

Over het project

Woonerf Tidebachen ligt in een rustige straat in Diepenbeek, met enkel plaatselijk verkeer en alle voorzieningen op wandelafstand. Dit nieuwbouwproject bestaat uit 11 woningen in een strakke, moderne stijl. Elke woning is uniek met eigen kenmerkende elementen op de buitengevel. Allen hebben ze een zuidwest georiënteerde tuin en inpandige garage.

De ruime bewoonbare oppervlaktes variëren tussen 172 m² en 216 m². De woningen worden afgewerkt met kwalitatieve materialen en zijn standaard voorzien van zonnepanelen en vloerverwarming. De verdere inrichting kan naar eigen wens en smaak gekozen worden, in samenspraak met de bouwheer die garant staat voor een hoogwaardige en kwalitatieve oplevering.

Woonerf Tidebachen wordt gebouwd volgens de E-20 energienorm. Naast een zeer laag energieverbruik geniet u dus ook van een volledige vrijstelling op uw onroerende voorheffing en dat gedurende 5 jaar. Van een duurzame investering gesproken!

Op zoek naar een moderne, energiezuinige woning of investering in Diepenbeek? Dan is Woonerf Tidenbachen uw eerste keuze. Bel ons nu op +32 (0)11 36 86 86 of mail naar nieuwbouw@hillewaere.be voor meer informatie over dit project.