Door het coronavirus stond ons land enkele weken stil. Nu de economische activiteiten van heel wat sectoren en bedrijven terug worden opgestart, is het tijd om opnieuw vooruit te blikken. En bij Hillewaere Vastgoed kijken we alvast ambitieus naar de toekomst.

Als vastgoedspecialist gaan we voor een uitbreiding naar gans Vlaanderen. In de komende 5 jaar willen we minstens 15 nieuwe vastgoedshops openen in de grote Vlaamse steden. Hiervoor hebben we natuurlijk makelaars nodig, veel makelaars.

Bij Hillewaere Vastgoed zijn we echter niet op zoek naar gewone makelaars, maar buitengewone makelaars die meebouwen aan een innovatieve vastgoedmarkt. Matchmakers die onze buitengewone service via een oprechte, persoonlijke aanpak uitstralen en de noden en wensen van de klant tot in de kleinste details begrijpen.

Om deze vaardigheden te achterhalen, stappen we af van het klassieke sollicitatiegesprek en pakken we onze sollicitaties anders aan. We zien jou liever meteen in actie. Als jij erin slaagt om ons een huis te verkopen, en zo aan ons bewijst dat je de klant op een buitengewone manier aanvoelt, krijg je de job. Hoe dat praktisch juist in zijn werk gaat, kom je in een latere fase van het sollicitatieproces, na inschrijving, te weten.

Stel je nu kandidaat voor onze buitengewone sollicitatie via de bovenstaande knop.


Onze buitengewone sollicitatie werd opgepikt door de pers, onder andere door: