Zuiderzicht Katharina in Hoogstraten is een energiezuinig nieuwbouwproject, voorzien van kwalitatief maatwerk en hedendaags wooncomfort. Het betreft een kleinschalige residentie met een open en groen karakter in een tijdloze bouwstijl met moderne touch en een E-peil van 20 of minder. De ruime appartementen zijn lichtovergoten en worden hoogwaardig, stijlvol en op maat afgewerkt met duurzame en mooie materialen. Er wordt eveneens een polyvalente ruimte voorzien voor exclusief gebruik door de bewoners. 

Wordt u er nieuwe eigenaar? 

Over dit project 

Zuiderzicht Katharina is zeer gunstig gelegen in het centrum van Hoogstraten. Een vlotte mobiliteit is er dus gegarandeerd, met de nodige faciliteiten op wandelafstand. 

De bewoonbare oppervlaktes van de appartementen variëren tussen 93 m² en 145 m², allen met 2 slaapkamers en een ruim privatief terras en/of eigen tuin. De grote raampartijen zorgen voor veel natuurlijke lichtinval, de kwalitatieve afwerking met een maatkeuken, tegelvloer of parket en luxueus sanitair voor aangenaam wooncomfort. Parkeren kan in de ondergrondse privatieve autostaanplaatsen of fietsenstalling. De gemeenschappelijke polyvalente ruimte is een extra troef. 

Zuiderzicht Katharina is zeer energiezuinig dankzij het gebruik van extra isolatie (akoestisch en thermisch), geothermische warmtepomp, vloerverwarming en koeling, zonnepanelen, recuperatie van regenwater en de mogelijkheid tot het plaatsen van een thuisbatterij. Zo kiest u nu reeds voor een op-en-top future proof appartement

Vaste prijzen. Aankoop en bescherming volgens de Wet Breyne. 

Interesse in een nieuwbouw BEN-appartement dat stijlvol en kwalitatief wordt afgewerkt of graag wat meer informatie over Zuiderzicht Katharina in Hoogstraten? Bel ons nu op 014 49 03 03 of mail naar nieuwbouw@hillewaere.be voor een afspraak met onze makelaar.