Kom buitengewoon solliciteren bij Hillewaere Vastgoed

Bij Hillewaere Vastgoed kijken we steeds ambitieus naar onze business en naar de toekomst. Als vastgoedspecialist slaan we onze vleugels uit over gans Vlaanderen en bouwen we onze huidige kantoren verder uit in een boeiende en continu veranderende vastgoedmarkt.

Om succesvol in de markt te staan en de meest klantgerichte service te kunnen garanderen, zijn onze mensen onze belangrijkste troef. Bij Hillewaere Vastgoed zijn we daarom op zoek naar makelaars.

Maar niet zomaar makelaars. Buitengewone makelaars die willen meebouwen aan een innovatieve vastgoedmarkt. Matchmakers die onze buitengewone service via een oprechte, persoonlijke aanpak uitstralen en de noden en wensen van de klant tot in de kleinste details begrijpen.

Ben jij die persoon en ...

...  heb je zin in een nieuw avontuur als lid van onze Hillewaere familie?

Dan zien we jou graag meteen in actie! Vertel ons in de vorm van een video hoe jij de verkoop van een woning aanpakt en bewijs dat jij in staat bent om de noden van de klant perfect aan te voelen.

Stel je nu kandidaat voor deze buitengewone sollicitatie via de bovenstaande knop of het onderstaande sollicitatieformulier.