Liesbeth Van den Bogerd

Over mezelf

Mijn naam is Liesbeth Van den Bogerd en ik woon al heel mijn leven in Minderhout. Ik werk reeds 5,5 jaar in het vastgoed, steeds actief in de regio Hoogstraten en de deelgemeentes.

De interesse voor vastgoed is voor mij 15 jaar geleden begonnen, toen mijn partner en ik op huizenjacht waren. De makelaars die ons toen hebben geholpen of bijgestaan hebben, waren fantastische mensen die ons steeds een goed gevoel gaven. Toen besefte ik dat dit een job was die voor mij weggelegd was.

De passie voor het vak is de omgang met mensen. Elke dag nieuwe verhalen vertellen en aanhoren. Van de meest geweldige gezinsuitbreiding tot verhalen met een lach en een traan. Mensen die op zoek zijn naar een nieuw hoofdstuk of die een investering zoeken, zijn bij mij aan het juiste adres. Met volle passie vertel ik hun graag welke kanten ze op kunnen en luister ik graag naar al hun wensen.

Ik zou mezelf vergelijken met een nietmachine, eenmaal ik mij ergens inzet of inbijt, laat ik niet snel los.

Als makelaar ben je een dokter en acrobaat ineen. Zo maakte ik onlangs nog mee dat ik vast zat op een zolder. De eigenaar die achter mijn naar boven kwam, kwam ten val op de vlizo trap die ter plaatse af was gebroken. Hij had een dikke knie en kon niet meer naar boven, echter kon ik dus ook niet meer naar beneden. Met wat spullen die nog op de zolder stonden, ben ik uiteindelijk naar beneden kunnen komen en deze lieve man heeft van mij ook de eerste hulpen gekregen. Eind goed, al goed!

Hillewaere Vastgoed is voor mij een knap bedrijf en een top merk. De werkomgeving, de mensen en de uitgebreide kennis van vastgoed zijn een zegen voor het vak. Het bedrijf blijft zich inzetten naar de nieuwste trends en tools en is een meerwaarde voor elke gemeente.

20 actieve
eigendommen

Huidige aanbod Liesbeth

Algemene tevredenheidscore: 4.6/5

3
2
0
0
0

Team Hoogstraten

Ons verkoopteam staat voor u klaar.

Verkochte eigendommen door Liesbeth

Villa te Hoogstraten

Villa te Hoogstraten

Verkocht

Villa te Hoogstraten

Bewoonbare opp: 216 m²
Perceel opp: 684 m²
Slaapkamers: 2
Villa te Hoogstraten

Villa te Hoogstraten

Verkocht

Villa te Hoogstraten

Bewoonbare opp: 302 m²
Perceel opp: 840 m²
Slaapkamers: 4
Woning te Hoogstraten

Woning te Hoogstraten

Verkocht

Woning te Hoogstraten

Perceel opp: 284 m²
Slaapkamers: 3
Woning te Minderhout

Woning te Minderhout

Verkocht

Woning te Minderhout

Bewoonbare opp: 170 m²
Perceel opp: 607 m²
Slaapkamers: 3