Yara Coppé

Over mezelf

Hallo, mijn naam is Yara Coppé. Ik ben sinds september 2016 actief in het vastgoed en werk bij Hillewaere sedert oktober 2023.

Als kind vond ik het geweldig om te verhuizen en telkens alles opnieuw in te richten. In navolging hiervan ben ik dan ook gestart aan de studie interieurarchitect, maar miste ik na een stage al snel het persoonlijk en dagelijks contact met de klanten en zo is de stap naar het vastgoed en een job als vastgoedmakelaar snel gevolgd. 

Als ik mezelf zou vergelijken met een object, lijkt een trampoline me het meest toepasselijk. Een trampoline is flexibel en veerkrachtig en geeft extra energie aan iedereen.

Gezien de specialisaties van het landelijk vastgoed zijn er heel wat verschillende diersoorten en types klanten waar je mee in contact komt. Zo heb ik al met een landbouwer in de modder over zijn velden zitten rijden om de omvang van zijn eigendom te kennen. Bij de verkoop van een andere (geiten)boerderij sprongen alle geiten direct op om te komen kijken, wel leuk tijdens bezoeken, want dit was meteen een ijsbreker.  

Hillewaere is een modern en meegroeiend bedrijf wat zeker veel potentieel te bieden heeft. De ondersteuning en opvolging zijn een zeer grote plus. 

4 actieve
eigendommen

Huidige aanbod Yara

Vastgoedshop Schilde

yara.coppe@hillewaere.be
Erkend vastgoedmakelaar - BIV 511664
Expert Hippisch Vastgoed

Tel: +32 (0)3 337 38 34
GSM: +32 (0)472 71 45 39
Turnhoutsebaan 149/151
2970 Schilde

Team Schilde

Ons verkoopteam staat voor u klaar.

Verkochte eigendommen door Yara

Landhuis te Retie

Landhuis te Retie

Verkocht

Landhuis te Retie

Bewoonbare opp: 315 m²
Perceel opp: 1487 m²
Slaapkamers: 4
Ontdek nu ook het zonnige aanbod in Zuid-Europa

Ontdek nu ook het zonnige aanbod in Zuid-Europa

Maak kennis met het uitgebreide vastgoedaanbod van onze collega-makelaars in Zuid-Europa. Van luxueuze villa’s aan de kust tot charmante appartementen en penthouses in pittoreske en historische steden. Droom weg bij een diverse selectie van onroerend goed in de meest gegeerde locaties langs de Middellandse zee. Samen met onze lokale collega's begeleiden we u graag tijdens uw zoektocht naar uw eigen stukje paradijs onder de warme zuiderse zon. Vanaf nu eenvoudig te consulteren via onze website!

Ontdek het hier