De eerder aangekondigde ambities van onze CEO Roel Druyts, worden meer en meer werkelijkheid, Hillewaere blijft groeien. Zo mochten we deze week, voor de eerste maal, meer dan 1000 panden (tegelijk) op onze website aanbieden. We hebben deze eigenaars even in de bloemetjes gezet (zie foto) en wensen hen uiteraard veel succes met de verkoop van hun eigendom.

Na de verhuis naar ons nieuw hoofdkantoor te Turnhout gaven we al aan om de komende periode enkele nieuwe vestigingslocaties te zullen uitbouwen. Ondertussen telt ons netwerk 9 vastgoedshops, waarvan de recentste binnenkort opent in de Vlaanderenstraat in Gent. Daardoor zijn we ook de "symbolische" grens van de provincies Antwerpen en Limburg overgestoken en bieden we onze diensten ook aan in Oost-Vlaanderen.

Bij Hillewaere verkopen we gemiddeld 3 woningen pér dag en doorheen de jaren werden al meer dan 10.000 woningen verkocht door onze bemiddeling. Die 1000 woningen krijgen dus in no-time een nieuwe eigenaar. Want: ‘bij Hillewaere begint mooi wonen’!

Wenst u een woning te verkopen en gebruik te maken van de vernieuwende en efficiënte aanpak van Hillewaere? Neem dan contact op met één van onze vastgoedshops! Onze professionele makelaars zijn u graag van dienst om al uw plannen te realiseren.

Heb jij commercieel talent en wil je deel uitmaken van een tof, groeiend bedrijf? Bij Hillewaere besteden we maximale aandacht aan het creëren van meerwaarde voor zowel onze klanten als onze medewerkers! We hebben permanent verschillende vacatures open staan dus neem snel contact op met Viviane Van Gils (viviane.van.gils@hillewaere.be).