Staat uw eigendom te koop of te huur? Of hebt u plannen om uw pand te koop of te huur te zetten?

Neem dan deel aan onze Open Huizen Dag op 15 juni
 
Graag zetten wij de belangrijkste redenen om mee te doen even op een rijtje:
 
1. Je krijgt feedback
Grijp je kans! Vraag je bezoekers wat ze van je huis vinden. Wat kun je (eenvoudig) verbeteren om je verkoop  (of verhuur) te bevorderen? Verkopen is luisteren, ook tijdens een open huis. Doe met die informatie je voordeel in de rest van het verkooptraject
 
2. Meer aandacht rond het open huis
Actie is reactie. Het open huis is een regionaal gebeuren. Talrijke eigendommen doen mee. 
Omdat er ook veel actie gevoerd wordt, gaan de bezoekersaantallen op de portaalwebsites en onze website aardig omhoog. Ook krijgt de Open Huizen Dag extra aandacht in onze nieuwe Hillewaere Catalogue die einde mei in de volledige regio over 120.000 exemplaren bus-aan-bus bedeeld wordt. 
Rondom het open huis zijn er meer huizenzoekers en de huizenzoekers zijn actiever. Maak gebruik van die aandacht.
 
3. Hogere verkoopkans
Het verschil in verkoopkansen tussen niet-deelnemers en deelnemers is groot. 
 
4. je doet er alles aan
Stel je voor dat er niemand komt op je Open Huis. Dat is natuurlijk jammer. Echter, door deel te nemen doe je er alles aan om je huis te verkopen. Lukt dat niet, ook niet tijdens een open huis dan is het misschien tijd voor een nieuwe strategie. Wij overleggen graag met uw welke nieuwe acties kunnen ondernomen worden.
 
5. Vóór de Open Huizen Dag worden (meer) eigendommen verkocht.
Uit onderzoek blijkt dat in de week voorafgaand aan de Open Huizen Dag meer woningen verkocht worden. Veel écht geïnteresseerde kopers wachten de dag dus niet af, die slaan hun slag vooraf.
 
Wil je graag uw eigendom op deze manier de extra aandacht geven dat het verdient? Laat het ons dan snel weten zodat wij uw eigendom kunnen opnemen in de geplande publicaties. U kan ons contacteren via vastgoed@hillewaere.be of bel naar één van onze vestigingen in Brasschaat, Oud-Turnhout, Poppel of Schilde.