Van 8 t.e.m. 10 september 2017 organiseert de vzw Parelfeesten, na 7 succesvolle edities, Wezel Culinair - hét culinair festival der Voorkempen!

In samenwerking met verscheidene restaurateurs en ondernemers uit Schilde en de wijde omgeving, kan je op het dorpsplein van 's-Gravenwezel genieten van een driedaagse verwennerij van uw smaakpapillen.
Les goûts et les couleurs, ça ne se discute pas? Graag zelfs, u kan ter plaatse degusteren en vergelijken: gevestigde waarden en aanstormend talent, bistro-keuken, gastronomie, wereldkeuken, desserts en niet te vergeten een uitgebreide cocktail- , wijn- en bierbar!
Er is voor ieder wat wils. Elk restaurant onderscheidt zich met een eigen karakter en stijl. Dit alles in een totaalconcept met aangename sfeer, aanvaardbare prijzen en kinderanimatie voor de allerkleinsten. Enkele livebands zorgen voor een muzikale omkadering.

Ook Hillewaere Vastgoed & Verzekeringen zullen aanwezig zijn bij WEZEL CULINAIR 2017! Kom langs onze stand voor een babbeltje, een hapje en een drankje!
Je kan er huizen virtueel bezoeken, meer info verkrijgen over ons vastgoedaanbod, maar ook over de verzekeringsproducten van Hillewaere Verzekeringen.
Bovendien kan je aan onze stand een diner winnen bij Restaurant Brabohoeve in Schilde. Vul het wedstrijdformulier in en wie weet WIN JIJ!

Praktische info:

* GRATIS INKOM
* VRIJDAG 08/09 van 18u tot 24u
* ZATERDAG 09/09 van 15u tot 24u
* ZONDAG 10/09 van 12u tot 22u

Meer info op www.wezelculinair.be !