Bij Heeren en Hillewaere zijn we constant op zoek naar manieren om te tonen dat we anders met ons vak bezig zijn. We vinden voor onszelf en onze medewerkers dat we niet tevreden mogen zijn met honderd percent, we gaan voor meer. Dat klinkt overdreven, maar het is de enige manier om een mooi bedrijf uit te bouwen.
 
Onze business heeft meer te maken met mensen dan met vastgoed. Mensen die tevreden zijn, die komen we vroeg of laat opnieuw tegen. Omdat ze zich ons herinneren als correct en integer. Omdat we het beste voorhebben met hun pand, of met het eventuele huis dat ze zoeken.
 
Soms moet je dat niet alleen laten zien in het dagelijkse werk, maar kun je daar nog een stapje verder in gaan. Dan ga je op zoek naar iets om dat nog duidelijker te maken. Zo hebben wij nu gekozen voor een beeldje van de Duitse kunstenaar Ottmar Hörl. Het beeldje heet ‘Worldview’, maar wij hebben het omgedoopt tot het Heertje van Hillewaere. 
 
Het Heertje van Hillewaere, dat continu op zoek gaat naar mooie opportuniteiten, mooie panden, mooie gronden. Maar ook naar fijne mensen, omdat het met die mensen fijn zaken doen is.  Je zal het beeldje dan ook zien opduiken in al onze communicatie uitingen.
 
Omdat vastgoed, verzekeringen en makelaardij niet saai hoeft te zijn, en om iedereen er aan te herinneren dat het over mensen gaat. Mensen die hard hun best doen, en dag in dag uit op zoek gaan naar het beste. Voor u en ook een beetje voor ons. Het Heertje van Hillewaere doet dat, of liever, de Heertjes, want er is er niet één, er zijn er zovele. Soms zijn het zelfs vrouwen. 
 
De Heertjes van Hillewaere. Ze werken in stilte,  ze zijn grondig en ze werken in de achtergrond.  Maar ze zorgen ervoor dat iedereen met een grote glimlach rondloopt.  Want dank zij hen, zijn we er  quasi altijd als eerste bij als er iets mooi te vinden of te verkopen is.