Uw eigendom aan de beste prijs verkopen, vraagt professionele expertise op maat. Onze makelaars kennen de markt en uw regio en zullen daardoor accuraat anticiperen op de vastgoedtrends bij de verkoop van uw woning*. Met 20 jaar ervaring en de verkoop van duizenden eigendommen, hebben we bij Hillewaere een uitgebreid netwerk opgebouwd waarin we dagelijks de perfecte match vinden tussen koper en eigendom. Analyse leert dat deze eigendommen sneller en succesvoller verkocht zullen worden dan wanneer u ze zonder makelaar zou verkopen. Conclusie? Expertise rendeert.
 

*Benieuwd hoe de vastgoedmarkt er in uw specifieke regio uitziet? Klik hier en download het trendrapport vol interessante statistieken en cijfergegevens dat onze vastgoedexpert in uw regio voor u samenstelde.

Wij kennen de koper

Omdat we continu met klanten op stap zijn die op zoek zijn naar een nieuwe woning, weten we beter dan wie dan ook wie er in de markt is om te kopen. Door de gesprekken die we met hen voeren, weten we soms beter dan zijzelf welke woning voor hen het meest geschikt is. Het komt regelmatig voor dat mensen informeren naar en interesse hebben in een hoeve met zicht op weilanden, maar uiteindelijk een moderne villa kopen. Dat komt dan omdat de makelaar goed heeft aangevoeld wat hun behoeftes zijn en hier perfect op inspeelt. Het is onze job om mensen aan te voelen en te overtuigen.

Professionalisme en persoonlijke service

Onze vastgoedmakelaars zijn dankzij hun continue opleiding, onder andere via onze eigen Hillewaere Academy, en jarenlange ervaring experts in hun vak. Ze zijn steeds mee met de laatste wettelijke verplichtingen en hebben kennis van mogelijke valkuilen waar u als verkoper mee te maken zou kunnen krijgen. Hun professionele advies is met andere woorden van onschatbare waarde wanneer u ontzorgd wil worden in het verkoopproces.

Ook de beste prijs onderhandelen, is een kunst. Onze vastgoedexperts leiden voor u deze pittige dialoog. Onderhandelen is iets wat onze makelaars dagelijks doen en waar we bij Hillewaere kennis van zaken hebben. Onze vastgoedmakelaars adviseren u hoe te reageren op voorstellen met als doel een optimale verkoopprijs te realiseren.

Tot slot zetten we bij Hillewaere in op een buitengewoon persoonlijke service. Dat vinden we het allerbelangrijkste. De digitale en innovatieve organisatie van Hillewaere neemt achter de schermen heel wat administratie uit handen zodat onze makelaars zich kunnen focussen op wat echt belangrijk is: het contact met u als klant en de begeleiding van de potentiële kopers. Ze wijden zich met passie en voldoende tijd aan het opbouwen van een persoonlijke band met u als verkoper om uw belangen optimaal te behartigen.

Doorgedreven kennis van de woningmarkt

Onze makelaars kennen de lokale woningmarkt door en door en weten hier perfect op in te spelen. Dankzij hun doorgedreven kennis kunnen zij een realistische vraagprijs en verkoopstermijn voor uw woning bepalen, gebaseerd op een grondige inspectie en marktdata van gelijkaardige eigendommen in de buurt. Het correct inschatten van de vraagprijs is van essentieel belang voor een succesvolle verkoop en vraagt de nodige inzichten.

Groter bereik

1 + 1 = 3, een uitdrukking die ook geldt in de verkoop van vastgoed. Als particuliere verkoper kan u uiteraard uw eigen professionele netwerk aanspreken om uw woning te promoten en geïnteresseerde kopers te vinden. In samenwerking met een makelaar wordt dit bereik echter een heel stuk groter.

Bij Hillewaere beschikken we over een uitgebreide database met kandidaat-kopers en hanteren we een marketingaanpak die verder gaat dan het marktconforme. U geniet als verkoper mee van ons enorme netwerk, zowel online als offline.

De marktkennis van onze makelaars in uw regio en hun persoonlijke aanpak geven u dus de beste garantie op een succesvolle verkoop. Wilt u alvast een eerste inzicht in de vastgoedmarkt en vastgoedtrends in uw specifieke regio? Onze vastgoedexpert in uw regio stelde een interessant trendrapport voor u samen. Klik hier om de vastgoedtrends in uw regio te downloaden.