Op zoek naar een stijlvol en betaalbaar appartement aan het water? Dan ben je bij het Batalo-nieuwbouwproject aan de Nieuwe Kaai in Turnhout aan het juiste adres. Koop nu en profiteer bovendien van de Grammyco-Bonus, een korting van 100% op de verkooprechten.   


Over het project

‘Batalo’ staat voor betaalbaar wonen aan het water. Dit nieuwbouwproject is gelegen in de verkaveling Bruyne Strijd in Turnhout. Het project omvat 126 stijlvolle, moderne appartementen gerealiseerd over 9 kleinschalige residenties.

In Batalo kan je genieten van de gezellige jachthaven en tal van prachtige fiets- en wandelmogelijkheden langs het kanaal. Rust en groen zijn dan ook twee belangrijke troeven van dit nieuwbouwproject. Dankzij de nieuwe fietsbrug ben je in een mum van tijd in het bruisende centrum van de stad. Wie liever thuisblijft, kan gezellig cocoonen in een hedendaags appartement met tijdloze, strakke architectuur.

Grammyco-Bonus

Grammyco, de ontwikkelaar van het Batalo-project in Turnhout, heeft bovendien een leuk extraatje voor snelle beslissers. Wie nu een appartement koopt in een Batalo-residentie waarbij het rechtsgeldige compromis nog voor het einde van dit jaar getekend wordt (en de notariële akte binnen 4 maanden na ondertekening), krijgt de volledige registratierechten cadeau. Tevens dient ook het voorschot betaald te zijn voor het jaareinde. Dit bedrag bedraagt:

  • 10% voor de appartementen van loten 10, 9, 8, 7 en 6.
  • 5% voor de appartementen van lot 4 en 5.

Meer informatie of een bezoek inplannen? Contacteer onze nieuwbouwafdeling via nieuwbouw@hillewaere.be of bel ons op 014 45 10 11.

In de onderstaande Batalo-residenties zijn er nog enkele appartementen beschikbaar:

https://www.hillewaere-vastgoed.be/vastgoed/6133507/residentie-batalo-4-groen-en-rustig-wonen-aan-het-water-en-toch-vlakbij-het-centrum-van-turnhout

https://www.hillewaere-vastgoed.be/vastgoed/6133522/residentie-batalo-5-groen-en-rustig-wonen-aan-het-water-en-toch-vlakbij-het-centrum-van-turnhout

https://www.hillewaere-vastgoed.be/vastgoed/5023081/residentie-batalo-6

https://www.hillewaere-vastgoed.be/vastgoed/5023075/residentie-batalo-7

https://www.hillewaere-vastgoed.be/vastgoed/4763385/residentie-batalo-8

https://www.hillewaere-vastgoed.be/vastgoed/4766712/residentie-batalo-9

https://www.hillewaere-vastgoed.be/vastgoed/4767841/residentie-batalo-10