Bekijk nu online de zomereditie van het Hillewaere Magazine. Dit staat geheel in het teken van 'plezier in het leven' met een focus op de mooiste zwembaden. Ook kan u wegdromen bij het motorjacht Fairline Targa 50 GT, stelt cocktailgoeroe Manuel Wouters onze favoriete gin tonic aan u voor, geven we tips voor gezellige familie-uitjes en geven we uiteraard een overzicht van het mooiste vastgoedaanbod in de regio.
 
Tevens zetten we het nieuwe Hillewaere Menu in de kijker. In restaurant De Weerelt in Turnhout kan u tot 31 augustus as. genieten van een verfijnd 3-gangen menu voor de prijs van 56 EURO. Elke tweede persoon eet gratis op voorwaarde van het vermelden bij de reservatie van het ‘Hillewaere Menu’. Smakelijk!
 
Bent u op zoek naar een interessante belegging? Op 19 en 25 juni organiseren wij informatie-avonden over de vergrijzing van de bevolking en de opportuniteit om te investeren in de zorgsector. Op 19 juni bij Ferrari-Maseratie Antwerpen te Wijnegem met de mogelijkheid om een testrit te maken met de nieuwste Ferrari en Maserati. Op 25 juni te Poppel. Contacteer ons kantoor te Oud-Turnhout (014/45.10.11) voor meer informatie hierover!
 
Het H&H Magazine werd afgelopen week in de volledige regio over 120.000 exemplaren bedeeld. Hebt u hem niet ontvangen? Bekijk hieronder het H&H Magazine online of vraag vrijblijvend een exemplaar op via 014/45.10.11. Wij sturen u met plezier een exemplaar toe.