Onder een bescheiden lentezon gingen tijdens de Open Huizen Dag van afgelopen zaterdag een groot aantal kandidaat-kopers en –huurders op pad om de meer dan 100 deelnemende eigendommen te bezoeken.

We konden naar aanleiding van dit evenement inmiddels een 25-tal transacties noteren!

Ondertussen zijn er nog een aantal onderhandelingen lopende en hopen we het resultaat van deze Open Huizen Dag de komende weken dus nog te kunnen verbeteren.

In vergelijking met onze vorige Open Huizen Dag in het voorjaar, waren er evenveel klanten op pad, maar werden er wel meer transacties gerealiseerd.

Opvallend was de positieve stemming onder de bezoekers. Het glas is voor mensen weer halfvol in plaats van halfleeg. Een logische ontwikkeling nu er terug meer stabiliteit is in de markt en duidelijkheid over de fiscale maatregelen.

Bezoekers meenden dat het nú aantrekkelijk is om te kopen. Een kandidaat-koper kan immers nu gebruik maken van de interessante prijsevolutie de afgelopen periode, de rente staat laag en er is een ruime keuze. Onze boodschap is dan ook: Wacht niet te lang! Deze periode is hèt ideale moment bij uitstek om een keuze te kunnen maken uit een breed woningaanbod van goede kwaliteit!

Onze volgende Open Huizen Dag staat gepland op zaterdag 21 september. Noteer dit alvast in uw agenda!

Benieuwd welke transacties in 2013 reeds gerealiseerd werden? Bekijk een selectie van de verkochte & verhuurde eigendommen op onze facebookpagina via de volgende url:

http://www.facebook.com/media/set/?set=a.534998503211136.122735.124929274218063&type=3