Terwijl er een wolkentapijt boven de regio hing, gingen tijdens de Openhuizendag van 10 maart een groot aantal kandidaat-kopers en –huurders op pad om de 75 deelnemende eigendommen te bezoeken. We telden uiteindelijk 129 bezoeken en konden inmiddels al 7 transacties noteren! Zo werden er 4 eigendommen in Turnhout verkocht, één villa in Westmalle, één in Schilde, en werd er een villa verhuurd in Ravels.

Ondertussen zijn er nog een aantal onderhandelingen lopende en we hopen het resultaat van deze Openhuizendag de komende weken dus nog te kunnen verbeteren.

In vergelijking met onze vorige Openhuizendag in oktober afgelopen jaar, waren er niet enkel meer klanten op pad, maar werden er ook meer transacties gerealiseerd. Het bestaat geen twijfel dat de vastgoedmarkt momenteel nog steeds geremd is, maar nèt daarom is het belangrijk om zulke initiatieven te organiseren en op een ongedwongen manier zoekers te bereiken. Het huis van hun dromen is zo nèt iets dichter bij dan ze denken.  En met de lente die gisteren gestart is, is de volgende quote absolute van toepassing: “the early bird catches the worm!”. Want vroegkomers profiteren immers meestal als eerste. En in de vastgoedmarkt is dat niet anders. Een kandidaat-koper kan nu gebruik maken van de interessante prijsevolutie de afgelopen periode. Onze boodschap is dan ook: Wacht niet te lang! Deze lenteperiode is hèt ideale moment bij uitstek om een keuze te kunnen maken uit een breed woningaanbod van goede kwaliteit!

Onze volgende Openhuizendag staat gepland op zaterdag 2 juni. Noteer dit alvast in uw agenda!

Benieuwd welke transacties in 2012 reeds gerealiseerd werden? Bekijk een selectie van de verkochte & verhuurde eigendommen via de volgende url: 

http://www.facebook.com/media/set/?set=a.361907427186912.87829.124929274218063&type=3&l=98d2890a0a