Naar goede gewoonte, organiseren we ook dit jaar weer een leuke eindejaarswedstrijd (via Facebook). En diegenen die ons al even volgen, weten dat het steeds zeker de moeite waard is!
Dit jaar is dat niet anders en zullen we de wedstrijd organiseren in samenwerking met MINIMAL STEEL.
We mogen een prachtige stalen deur weggeven, ter waarde van € 2.500, om te schitteren in je interieur! Deze wordt geleverd en geplaatst bij de winnaar thuis!

WIE WINT DE PRACHTIGE STALEN DEUR (ter waarde van € 2.500) ???

Om deze superprijs te winnen, moet je raden hoeveel Hillewaere USB-sleutels er rond de zwarte stalen sleutel zitten op bovenstaande foto!
Dit aantal moet je samen met een antwoord op de schiftingsvraag mailen naar wedstrijd@hillewaere.be ! (lees ook zeker de wedstrijdregels onderaan vermeld!)

De wedstrijd loopt tot 10/01/2019! Daarna zullen we de winnaar bekend maken en persoonlijk op de hoogte brengen!

Wat moet je doen? (volledige regels)

1) Deze facebookpagina's liken (als je dat nog niet zou gedaan hebben): 

LIKE MINIMAL STEEL

LIKE HILLEWAERE VASTGOED of LIKE HILLEWAERE VERZEKERINGEN
 

2) Mailen naar wedstrijd@hillewaere.be hoeveel Hillewaere USB-sleutels er rond de zwarte stalen sleutel zitten op de foto!

3) In die mail ook antwoorden op de schiftingsvraag: "Hoeveel mensen zullen er deelnemen aan deze wedstrijd" ?

*Slechts 1 deelname per persoon
*De stalen deur wordt door de monteurs van Minimal Steel geplaatst, alle voorbereidende werkzaamheden zoals het verwijderen van een oude deur, pleisterwerken en bouwkundige voorzieningen, dienen zelf uitgevoerd te worden door de winnaar.
*De totale waarde van de stalen deur, inclusief transport en montage bedraagt €2500, inclusief BTW (indien specifieke keuzes, bv als men liever een dubbele of taats/pivot-deur wenst ipv een enkele, kan deze prijs in mindering gebracht worden van het totaal)
*De wedstrijd loopt tot 10/01/2019, de winnaar wordt persoonlijk op de hoogte gebracht aan de hand van de gegevens ingevuld in de wedstrijdmail

 

---> DE WEDSTRIJD IS AFGELOPEN. Proficiat aan de winnares KARIN GOOR. We contacteren je nog persoonlijk !