Als één van de grootste vastgoedspecialisten, breiden wij uit naar heel Vlaanderen. In de komende vijf jaar willen we 15 nieuwe ‘vastgoedshops’ openen in de grote Vlaamse steden. Onlangs lanceerde we al succesvol een filiaal in Gent. Sterker nog: om die uitbreiding in goede banen te leiden, zullen we de komende maanden minstens 50 nieuwe én ervaren makelaars aannemen.

Interesse om aan te sluiten bij onze groep? Contacteer ons NU !

Sinds de oprichting in 2003 zijn we in snel tempo geëvolueerd van een éénmanszaak naar een onderneming met 73 medewerkers en 9 filialen. Die stevige groei hebben we vooral te danken aan onze sterke focus op nieuwe technologieën en meer beleving en ondersteuning. Op IT-vlak willen we helemaal vooraan in het vastgoedpeloton rijden.

“We zetten constant in op vernieuwing. Zo werken wij al lang niet meer met klassieke kantoren, maar met moderne ‘vastgoedshops’, waar beleving centraal staat. Huizenjagers kunnen er onder andere op grote schermen of met een virtual reality-bril op de neus in 3D door het ganse aanbod wandelen. Wie dat wenst, krijgt er ook meteen accuraat advies over mogelijke hypotheken, nog vóór de zoektocht naar een woning begint. Zo krijgen huizenjagers een realistisch beeld over hun financiële mogelijkheden.” Roel Druyts, CEO van Hillewaere Groep 

Schaalvergroting

Op het vlak van innovatie en beleving willen we nog grote stappen vooruit zetten en daarom is een expansie nodig. 

“Wij zijn ervan overtuigd dat makelaars die in ons land willen overleven voor een tweesprong staan. Ofwel kiezen ze ervoor om minder ondersteuning te bieden en dat aan een lagere prijs. En waarbij de klanten dus zelf werk moeten opknappen. Ofwel kiezen ze voor net meer ondersteuning. Wij kiezen heel duidelijk voor die tweede weg. Daarvoor moet wel aan een belangrijke voorwaarde voldaan worden: mee zijn met je tijd en digitalisering. En dan is schaalvergroting zeer belangrijk.” Roel Druyts, CEO van Hillewaere Groep 

Makelaars gezocht

De komende maanden gaan we actief op zoek naar 50 makelaars in heel Vlaanderen die zich willen aansluiten bij de groep. De bedoeling is om in de komende vijf jaar minstens 15 nieuwe ‘vastgoedshops’ te openen in de grote Vlaamse steden.

 

Interesse om aan te sluiten bij onze groep? Contacteer ons NU !

 

Opgepikt door de pers :

TRENDS : https://trends.knack.be/economie/magazine/makelaars-staan-voor-een-tweesprong/article-normal-1448209.html

MADE IN KEMPEN: http://www.madeinkempen.be/nieuws/hillewaere-opent-15-nieuwe-kantoren-in-grote-vlaamse-steden/

HLN : https://www.hln.be/regio/turnhout/vastgoedmakelaar-hillewaere-wil-vijftien-extra-kantoren-in-vlaanderen~ae6a2bcc/