Bekijk nu online het nieuwe Hillewaere Magazine.

Hillewaere groep draait inmiddels op volle kracht, in al haar activiteiten. Ons ganse team van Vastgoed, Verzekeringen & Finance is klaar voor een productieve zomer en staat steeds ter beschikking om uw vragen te beantwoorden. 

In deze nieuwe editie van het Hillewaere Magazine vindt u, naast het huidige vastgoedaanbod, meer over de succesvolle opstart van ons BKCP bankkantoor voor de regio Turnhout, de vorderingen in de Turnova plannen, beleggingstips en veel meer. Zoals steeds hebben we echter ook enkele ontspannende lifestyle-artikels voor u. Zo kan u in deze editie meer lezen over wellness, geven we een tip voor een frisse zomerse cocktail en stellen we een Hillewaere lunchmenu voor bij Fleur De Sel in Kasterlee. 

Het Hillewaere Magazine wordt deze week in de volledige regio over 120.000 exemplaren bedeeld. Hebt u hem niet ontvangen? Bekijk hieronder het Hillewaere Magazine online of vraag vrijblijvend een exemplaar op via 014/45.10.11. Wij sturen u met plezier een exemplaar toe. Wij wensen u alvast veel lees- en kijkplezier!

Bekijk hieronder de editie KEMPEN online! (of klik hier)

 

 

 


Bekijk hieronder de editie ANTWERPEN online! (of klik hier)