Er zit beweging in de vastgoedmarkt, zoveel is duidelijk. We stellen bij Hillewaere een forse verhoging van het aantal transacties vast. Enerzijds is er een duidelijk positieve tendens in de markt ten gevolge van de aanhoudend lage rente. Daarnaast nemen we bij Hillewaere tal van initiatieven om de verkoopkansen te bevorderen en die werpen ook hun resultaten af. Zo wordt de CHAT-functie op onze website intensief gebruikt. Hiermee kan u ons 7 dagen op 7 tot 23u ’s avonds bereiken. U wordt door een medewerker te woord gestaan voor al uw vragen over bijvoorbeeld onze nieuwe virtuele rondleidingen of een bezoekaanvraag ter plaatse. Wist u trouwens dat woningen waarvan we een virtueel poppenhuis hebben gebouwd gemiddeld 40% sneller verkocht worden dan andere? Het loont de moeite om ze te ontdekken!

In september openen onze 2 pilot-stores met een gloednieuw winkelconcept in Hoogstraten en Mol. In dit concept staat u als klant centraal en kan u op een unieke manier op zoek naar uw droomwoning samen met onze makelaars.

In het najaar hebben we nog een verrassing voor u in petto. Maar daarover later meer…

Veel leesplezier,

Roel Druyts

Gedelegeerd Bestuurder Hillewaere Groep

Het Hillewaere Magazine wordt begin juni in de volledige regio over 120.000 exemplaren bedeeld. Hebt u hem niet ontvangen? Bekijk hieronder het Hillewaere Magazine online of vraag vrijblijvend een exemplaar op via 014/45.10.11. Wij sturen u met plezier een exemplaar toe. Wij wensen u alvast veel lees- en kijkplezier!

Bekijk hieronder de editie KEMPEN online! (of klik hier)

Bekijk hieronder ook de editie ANTWERPEN online! (of klik hier)