De digitalisering van onze maatschappij gaat in sneltreinvaart door. Ook in de sectoren waarin Hillewaere actief is, is dit niet anders. We proberen hierin een voortrekkersrol op te nemen omdat we ervan overtuigd zijn dat stilstaan achteruitgaan is. Bovendien brengen al die nieuwe technologieën veel gebruiksgemak, comfort en efficiëntie met zich mee.

Maar naast de digitale wereld is er ook nog de échte wereld. En daarom blijven we het Hillewaere Magazine verder verdelen. Vanaf deze uitgave van oktober 2016 verdelen we maar liefst 160.000 exemplaren van Lommel tot in Antwerpen. We hanteren vanaf nu 3 nieuwe benamingen om het verspreidingsgebied te verduidelijken.

Editie "Kempen Centrum" wordt bedeeld in de grootste regio op maar liefst 80.000 exemplaren. De editie "Kempen West" (vroeger gekend als editie "Antwerpen") wordt bedeeld op 40.000 exemplaren doorheen de gemeenten rondom onze vestigingen te Schilde & Brasschaat. Tenslotte is sinds deze uitgave een nieuwe editie geboren, editie "Kempen Oost" die we verdelen, onder andere omdat we onze nieuwe vestiging te Mol openden eerder deze maand. Deze wordt ook op 40.000 exemplaren verdeeld en dit dan vanuit Mol, richting Limburg.

En als dat nog niet genoeg zou zijn, is er uiteraard ook hier terug de ondersteuning van de digitale wereld, waar we het magazine ook beschikbaar stellen. Hieronder kan u de 3 edities digitaal bekijken:

(scroll verder naar beneden voor de andere edities)

editie KEMPEN CENTRUM 

 

editie KEMPEN WEST 

 

editie KEMPEN OOST