Staat uw eigendom te koop in de regio Kempen? Dan heeft u de voorbije dagen ongetwijfeld kennis gemaakt met de Hillewaere vlinder. Hillewaere Vastgoed heeft immers recent haar ‘vlindercampagne’ gelanceerd om de kwaliteit van haar dienstverlening in de kijker te zetten.
Een blanco omslag is de voorbije weken in honderden brievenbussen in de regio gevallen. Wordt de post geopend door de nietsvermoedende eigenaar, dan vliegt er plots een vlinder vrolijk weg.
 
Met de slogan “Uw koper nog niet gevonden? Hij fladdert nochtans rond in de markt.” tracht Hillewaere Vastgoed zich op een originele manier te presenteren aan eigenaars die hun eigendom wensen te verkopen.
 
Onze makelaarsorganisatie werd eerder al geprezen voor onze doordachte marketingcampagnes. Zowel in 2012 als in 2013 werden wij bij de uitreiking van de Real Estate Awards genomineerd in de categorie ‘Beste Marketing’.
 
Voor Hillewaere Vastgoed betekent ‘branding’ meer dan zomaar wat publiciteit maken. Dynamisme en originaliteit is de boodschap. Branding is in de loop der jaren dan ook onze specialiteit geworden.
 
Een woning verkopen heeft immers alles te maken met wat je communiceert en hoe je dit communiceert. Dit vereist visie, vakkennis, creativiteit, flexibiliteit en dynamisme. Want communiceren over een vastgoedobject betekent schaken op meerdere borden tegelijk. Bent u op zoek naar een makelaar die ervaring koppelt aan de juiste dosis creativiteit? Dan bent u bij Hillewaere aan het juiste adres!  
 
Heeft u onze ‘vlinderfolder’ niet ontvangen? Wij bezorgen u met plezier een exemplaar! 
Bel gerust naar één van onze vastgoedkantoren of mail naar vastgoed@hillewaere.be