Aan de hand van 2 videocommercials leggen we graag bondig uit hoe wij tewerk gaan om uw eigendom te verkopen of hoe u een eigendom via Hillewaere kan aankopen. 

Een eigendom aankopen via Hillewaere Vastgoed

Wij bieden potentiële kopers diverse manieren om hun droomwoning te vinden. Van ons eigen magazine, dat ze in de brievenbus krijgen, sturen we ze naar onze hightech website. Vervolgens ontvangen we ze graag in één van onze vastgoedshops waar we de mogelijke eigendommen overlopen, virtueel bezoeken en uiteraard gaan we met de kopers ook "fysiek" de eigendom bekijken. Onze medewerkers zijn opgeleid om professioneel te bemiddelen en zo beide partijen (kopers én verkopers) tot een succesvolle transactie te begeleiden. Bekijk ons aanbod online of bezoek één van onze vastgoedshops voor meer info.

Een nieuw huis is zo gevonden... Bij Hillewaere althans.
Want wij geloven in een persoonlijke touch.
Wij helpen u graag bij uw toekomst.

Een eigendom Verkopen via Hillewaere Vastgoed

Verkopers bieden we tal van tools om hun eigendom succesvol te verkopen. Dankzij onze doorgedreven marketingacties, evenementen en commerciële inspanningen trekken wij een maximum van potentiële kopers aan, waardoor de eigendom optimaal in de belangstelling komt. Social media, een eigen magazine, een hightech website, unieke technologiën, vastgoedvideo's, noem maar op, wij zorgen dat uw eigendom eruit springt! Lees meer over verkopen via Hillewaere Vastgoed of vraag een gratis taxatie aan

Een huis verkopen, is zo gedaan ... Bij Hillewaere althans.
Want wij geloven in een persoonlijke begeleiding. Van het begin tot het einde.