Op vrijdag 1 juni 2012 reikte CIB Vlaanderen de Real Estate Awards 2012 uit. Met deze ‘vastgoedoscars’ bekroont CIB Vlaanderen de inzet en de kwaliteiten van de meest verdienstelijke personen en kantoren in de vastgoedsector. Hillewaere Vastgoed was genomineerd voor de awards beste marketing èn beste werkgever. Trots mochten wij met deze prestigieuze vastgoedoscar huiswaarts keren!

 
Real Estate Award Werkgever
Met deze award zet CIB Vlaanderen de werkgever in de kijker die een doordacht en goed personeelsbeleid voert. Roel Druyts van Hillewaere Vastgoed in Oud-Turnhout kreeg dit jaar de award voor werkgever. Communicatie is een van de sleutelwoorden in het HR-beleid van Hillewaere Vastgoed. Dat komt tot uiting op verschillende manieren. De basis is dagelijks contact, maar daarnaast worden ook allerlei teambuildingsactiviteiten georganiseerd. Ook bijscholing wordt hoog in het vaandel gedragen. 
 
Roel Druyts: “Kwaliteit, dat is waar wij voor staan. Niet enkel de kwaliteit van onze vastgoedprojecten, maar ook de kwaliteit van onze dienstverlening. Hillewaere Vastgoed beschikt over een jong en dynamisch team. Wij zijn ervan overtuigd dat wij door een permanente bijscholing van ons team een optimale service kunnen bieden.” 
 
Andere genomineerden in deze categorie waren Filip Dewaele van Groep Dewaele in Brugge en Stefaan Janssens van Janssen en Janssen Vastgoed en Verzekeringen in Brasschaat. 
 
Real Estate Award Marketing
Deze award ging naar de vastgoedprofessional die het best communiceert met de vastgoedconsument, zowel met bestaande als met nieuwe klanten. De award ging dit jaar naar Liesbeth Maas van Home Sweet Home in Lier. 
 
Dit vastgoedkantoor uit Lier bewijst duidelijk dat met een beperkt budget veel kan worden bereikt en originele acties kunnen worden bedacht. Een mooi voorbeeld hiervan is de fietsende vastgoedmakelaar. Home Sweet Home maakte van de nood een deugd en bedacht het concept van de fietsende makelaar. 
 
Liesbeth Maas: “Door werkzaamheden in Lier zijn onze panden moeilijk bereikbaar. De bezichtiging van de panden gebeurt daarom per fiets. Op die manier zien de klanten niet alleen de panden, maar maken ze meteen ook kennis met Lier. Fietsen is bovendien gezond en milieubewust!” 
 
Andere genomineerden in deze categorie waren Frédéric Rommens van Goed Gevonden in Hasselt/Tongeren en Roel Druyts van Hillewaere Vastgoed in Oud-Turnhout.
 
Meer info: www.real-estate-awards.be
 
[immo
[vastgoed