Bedankt voor jullie massale deelname aan onze Hillewaere's Hazenjacht. Hopelijk heb je plezier gehad in je zoektocht naar onze buitengewone Paaseieren en heb je in de tussentijd ook nog wat extra interieurinspiratie kunnen opdoen.

Bekijk hier in welke woningen de unieke items verstopt zaten:


De winnende Hazenjager is ondertussen bekend. Proficiat aan Lia Schijvenaars! Zij gaf ons minstens 3 juiste adressen en wist de schiftingsvraag het dichtste te benaderen. Zij kan dus binnen kort heerlijk gaan koken op haar eigen Ofyr vuurschaal en BBQ.

Maar niet getreurd!

Dankzij onze exclusieve samenwerking met Stoke, officiële verdeler van de Ofyr producten, kan ook jij deze zomer buiten koken op je eigen Ofyr vuurschaal en BBQ. Koop nu een Ofyr kooktoestel en krijg er gratis een grill ter waarde van €195 bij. Een mooie troostprijs, toch?

Vermeld “Hillewaere Paasactie” bij je bestelling bij Stoke om van deze aanbieding gebruik te maken. Deze uitzonderlijke actie, speciaal voor alle Hillewaere Hazenjagers, loopt tot en met 15 juni en is enkel geldig bij aankoop van een kooktoestel (dus niet bij aankoop van accessoires).

Ontdek al het moois wat Stoke te bieden heeft: https://stoke.be/.

Laat de geglazuurde ribbetjes, gemarineerde visjes of gegrilde groenten alvast smaken!


ORIGINEEL BERICHT:

Geen Pasen zonder originele zoektocht. Dat dachten we bij Hillewaere Vastgoed ook! We verstopten een aantal unieke Paasitems in de 3D scans van onze panden. Ga jij ernaar op zoek? Want wie zoekt die vindt, wie vindt die wint. En wie wint... die kookt binnenkort lekker buiten op zijn/haar eigen
échte Ofyr vuurschaal & BBQ.


Hoe kan je winnen?

Elke woning in ons aanbod is gescand in 3D waardoor je deze steeds virtueel kan bezoeken via de daartoe bestemde knop. Altijd leuk om in de tussentijd ook enkele interieurideeën op te doen.

In 6 woningen uit ons aanbod hebben we telkens een uniek item gefotografeerd. Deze zie je op de onderstaande afbeelding. Aan jou om er minstens 3 van de 6 te vinden en ons de juiste adressen van die woningen door te geven via het wedstrijdformulier hieronder.

Ga dus lekker op zoek naar onze buitengewone Paas"eieren" en maak kans op een échte Ofyr vuurschaal & BBQ.

Opgelet: er zijn enkele spelregels verbonden aan deze wedstrijd, neem deze zeker even door.

Spelregels/praktisch

- De winnaar is degene die ons minstens 3 juiste adressen doorgeeft én de schiftingsvraag het dichtste benadert.
- Deelnemen kan door het onderstaande wedstrijdformulier volledig in te vullen.
- Iedereen is vrij om deel te nemen aan deze wedstrijd, met uitzondering van eigen medewerkers en hun partners.
- Enkel de eerste deelname is geldig en is dus de enige die telt. Het is niet toegelaten om meerdere keren deel te nemen met dezelfde naam of hetzelfde e-mailadres.
- Bij de eigenaars van de panden waarin de items te vinden zijn, wordt hun eigen adres uitgesloten.
Zij nemen dus enkel geldig deel wanneer ze 3 items vinden buiten hun eigen pand.
- Het is de bedoeling dat de 6 locaties geheim blijven zodat meerdere deelnemers pret kunnen beleven aan het zoeken. Deelnemers mogen dus nergens verspreiden waar ze de items hebben gevonden. Indien deze regel niet gerespecteerd wordt, worden ze automatisch gediskwalificeerd.
- De actie loopt tot en met 19/04/2020, 18 uur.
- De winnaar zal uiterlijk 2 weken na afloop van de wedstrijd bekendgemaakt worden.

Veel succes en plezier tijdens de Hillewaere's Hazenjacht!

 
powered by Typeform