Naar traditie vieren ze in onze Vlaamse gemeenten de start van de zomer met een braderij in het centrum. Bezoekers kunnen genieten van koopjes in de winkels, animatie doorheen de straten en bij de handelaars, een gezellig terrasje in de zon, enz. Zo ook in Hoogstraten en Mol en daar doen we met onze vastgoedshops natuurlijk graag aan mee!

Zo kan je het weekend van 23, 24 en 25 juni in Mol terecht op "Mol Tropical", in ons kantoor aan de Graaf de Broquevillestraat 35. Op zaterdag 24 en zondag 25 juni kan je tussen 14u en 18u langskomen. De kinderen worden gratis geschminkt en als ze dan even mee op de foto gaan, maken ze zelfs kans op een leuke prijs. De foto met de meeste "likes" op facebook wint een fotoreportage voor het ganse gezin! Uiteraard is ons team ook aanwezig voor al uw vragen over onze diensten.

In Hoogstraten gaat datzelfde weekend ook een braderij door en daar onder de noemer "Fiesta Latino". Team Hoogstraten zorgt voor een hapje en een drankje op zondag 25 juni, tussen 10u en 17u. Ook daar kan je deelnemen aan een leuke fotowedstrijd! Het kantoor is te vinden aan de Vrijheid 205 !

Kom gerust eens langs en maak kennis met onze medewerkers én onze vastgoedshops.