Naast de kerktoren in het centrum van Ravels, wordt een nieuw appartementenproject gerealiseerd. Er zullen 31 appartementen gebouwd worden met oppervlakten vanaf 75m² tot 268m², 3 handelspanden (waarvan één met tuin) en een ondergrondse parkeergarage met 65 autostaanplaatsen en 38 privatieve kelders. De gelijkvloerse appartementen beschikken over mooie tuinen met oppervlakten tussen 34 en 124m².
 
De afbraakwerken hebben reeds plaatsgevonden en komende maand starten de opbouwwerken.
Om dit te vieren kan u genieten van kortingen tot EUR 24.321 (incl. BTW) oftwel EUR 121 / m² (incl. BTW). 
 
Bent u nog op zoek naar een mooie plek om te wonen of een solide en zekere investering?
Dan is Residentie ‘Marktplein’ een interessante (investerings)object. U kan rekenen op een mooie meerwaarde bij eventuele herverkoop en geniet van interessante huurinkomsten die tegen inflatie beschermd zijn dankzij de jaarlijkse indexatie.
 
Interesse? Kom naar onze infoavond op dinsdag 20 mei om 19.30u in zaal De Wouwer, Kloosterstraat 4 te 2380 Ravels. Gelieve uw aanwezigheid te melden via info@hillewaere.be of 014/45.10.11.
 
VOOR MEER INFO OVER DE NOG BESCHIKBARE APPARTEMENTEN IN PROJECT MARKTPLEIN,
 
De gemeente Ravels:
Ravels is een dynamische en groene grensgemeente gelegen in het noordoosten van de provincie Antwerpen en langs de verbindingweg tussen Turnhout en Tilburg. Het is een landelijke gemeente met nog veel open ruimte en uitgestrekte bosgebieden. Samen met haar fusiegemeenten Weelde en Poppel vind je hier een oase van rust en groen. Bij de talrijke groengebieden vormt het imposante Gewestbos de absolute blikvanger. Heerlijk  om in te fietsen en wandelen. Naast al deze natuurpracht, is de gemeente ook trots op haar fraaie molens en prehistorische grafheuvels. Wist je dat Ravels met een oppervlakte van 9.499Ha de 5de grootste gemeente van de provincie Antwerpen is? 

Bekijk de bijlage