Project MONTIS is een kwalitatief nieuwbouwproject, vlakbij het centrum van Oud-Turnhout, met 21 luxe-appartementen en 6 karaktervolle woningen.

De werken aan dit project zijn gestart en nog tot 15 oktober 2017 kan je genieten van een lanceringsactie!
Je krijgt dan € 5.000 KORTING* op het keuken of sanitair budget.
(*incl BTW)

Woonerf Montis

Dit rustig gelegen, groene woonerf met 6 energiezuinige en karaktervolle woningen ligt op wandelafstand van het gezellige centrum van Oud-Turnhout en heeft een vlotte verbinding met de E34 en Turnhout.
De stijlvolle woningen (oppervlaktes variëren van 162 m² tot 232 m²) met 3 of 4 slaapkamers en privétuin - inclusief aangelegd terras met zuid en zuid/west oriëntatie - worden gebouwd volgens de geldende EPB norm E45 en zijn voorzien van een modern ventilatie systeem D. De tuinen van de woningen worden mooi afgewerkt met zwart hekwerk.
Voor meer info over de woningen, klik hier.

Residentie Montis 

Een uitstekend strategisch gelegen project met 21 energiezuinige luxe appartementen met een prachtige aangelegde groene oase van rust. De 21 stijlvolle appartementen worden gebouwd op de hoek van "Het Bergske" en de Steenweg op Sevendonk. Alle appartementen bestaan uit 1, 2 of 3 slaapkamer types ( oppervlaktes variëren van 56 m² tot 130 m² ) en worden gebouwd volgens de geldende EPB norm E45. Het nieuwste ventilatiesysteem D zal voorzien worden. Bij een tijdige aankoop heeft u de mogelijkheid het appartement volledig af te werken naar uw eigen smaak en wensen in samenspraak met de bouwheer.
Voor meer info over de residentie, klik hier.