Op zondag 22 oktober is het de 8e editie van Nieuwbouwzondag, georganiseerd door "De Zondag". Onze nieuwbouwafdeling zal het project TURNOVA op deze dag extra in de kijker zetten, dus je kan langskomen om alles te ontdekken over de verschillende residenties in dit prachtige project te Turnhout. Kom langs onze inforuimte (in het academiegebouw) en ontdek met de verschillende mogelijkheden om in Turnova te wonen, bekijk de maquette, bezoek het project virtueel, kijk over de werf naar de stand van de werken, enz...

Je kan langskomen tussen 10u en 17u en bovendien is het die dag ook het "Openingsfeest van de Kunstencampus". Tijdens dit openingsfeest opent de nieuwe Kunstencampus voor alle nieuwsgierige blikken uit de ruime regio. Kom de ateliers ontdekken, de instrumentenklassen, de balletzalen, muziekaula’s … Op verschillende plaatsen in het gebouw wordt u verrast door artistieke tussenkomsten. Van de woordkelder tot het daktheater met uitzicht over heel de stad. Kom genieten en ontdekken, de toegang is gratis!
Voor meer info over deze opening, kijk ook op de TURNOVA facebookpagina, klik hier!

 

Turnova is een bruisend nieuw stadsdeel in het centrum van Turnhout. Naast zo'n 250 woongelegenheden en een 40-tal winkels komen er ook de nieuwe Stedelijke Academie van Schone Kunsten, een viersterrenhotel en een grote ondergrondse parking. Drie pleinen met een eigen sfeer versterken het stadshart. Samen met de gezellige cafés, restaurants en terrasjes zal Turnova ongetwijfeld een nieuwe dimensie geven aan het stadscentrum.

ZONDAG 22 oktober 2017
NIEUWBOUWZONDAG & OPENINGSFEEST KUNSTENCAMPUS
10u - 17u

Inkom langs de Baron Du Fourstraat !

Bekijk nu alvast meer info over wonen in Turnova, klik hier voor een overzicht van de residenties!