Sinds de verhuis naar ons nieuw hoofdkantoor aan de Parklaan in Turnhout, maakt ook Hypotheek.punt deel uit van Hillewaere Groep. Om dit nog beter in de verf te zetten, hebben we op onze site een handige rekentool geplaatst, om snel te zien wat het zou betekenen om een hypotheek aan te gaan voor de woning die vermeld wordt.

Een Hypotheek.punt is een servicepunt van de landelijke adviesketen Hypotheek.winkel. Ze vergelijken in jouw plaats leningen bij 25 banken, regelen al het papierwerk en ondersteunen je het hele aankoopproces lang met hypothecaire raad. En dat helemaal gratis! Blijft voor jou enkel nog 100% focus op je woondroom over.
“Ons advies varieert van het opstellen van het financieel plan tot het bespreken van het effect van een gekozen kredietformule op het maandbudget en de fiscale voordelen. We begeleiden de mensen van A tot Z. Niet alleen op administratief vlak bij de bank of notaris, maar bijvoorbeeld ook  bij het invullen van de belastingaangifte”.

Op elke pandpagina op onze website kan u berekenen aan de hand van de projectprijs, eigen inbreng, rente en looptijd wat dit zou betekenen voor uw maandelijks afbetaling. Handig om snel een idee te krijgen. Uiteraard is dit een raming en verwijzen we je graag door naar onze in-house specialisten voor alle info. Je kan via de knop ook rechtstreeks een afspraak inplannen!