Eind 2016 openden we onze 2 eerste PILOT-STORES in ons nieuwe concept. De VASTGOEDSHOPS maken van het selecteren, bekijken en bezoeken van uw droomwoning een heuse belevenis! 

Nu was het de beurt aan ons kantoor te Poppel. Maar naast een nieuw interieur, krijgen we ook een nieuw adres! Onze vestiging te Poppel is namelijk verhuisd naar Weelde.
Vanaf nu kan je terecht in de gloednieuwe vastgoedshop aan de Weeldestraat 93 in het centrum van Weelde. 

Van elke woning die wij aanbieden vind je een prachtige brochure om mee te nemen. Alle brochures staan uitgestald in speciaal op maat gemaakte displays die uitgelicht zijn. Zo kan je rustig rondneuzen om je gedroomde woning te vinden. Onze makelaars staan graag ter beschikking om je hierbij een handje te helpen. Heb je enkele eigendommen geselecteerd, dan kan een eerste bezoek volledig virtueel plaatsvinden in onze shops. Elke woning heeft een 3D-poppenhuisje waarbij je virtueel op de gigantische 55” iPad’s door het pand kan “wandelen”. Wens je graag wat meer uitleg of advies, dan nodigt één van onze makelaars je graag uit aan de bar of in het salon om samen bij een tasje koffi e de woningen te bespreken. Dit alles zorgt ervoor dat wij je wensen goed kunnen inschatten en er gerichter gezocht kan worden naar de ideale woning.

Kom gerust langs in onze nieuwe vastgoedshop te Weelde!

Weeldestraat 93 - 2381 Weelde

+32 14 65 08 08
vastgoed.weelde@hillewaere.be

Ma - Vrij: 09.00 – 12.30 & op afspraak
Zat: op afspraak