Zaterdagmiddag 26 November 2016 ontvangen wij u graag tussen 13u en 18u op Berckendael voor een rondleiding langs o.a. de hoogwaardig afgewerkte modelappartementen, wellness en een wijndegustatie in de lounge ! Onze makelaars staan paraat voor al uw vragen en lichten graag de nieuwe prijzen toe !

Domein Berckendael is gelegen in een groene residentiële toplocatie in de wijk Vriesdonk te Brasschaat met aan de overzijde het Peerdsbos. In de directe omgeving treft u alle shopping- en recreatiefaciliteiten van het bruisende Brasschaat aan. Deze omvatten onder andere een golf- en tennisclub. Met uitstekende aansluiting op bus, tram en snelwegen reist u snel naar Antwerpen of Breda. De residentiële gebouwen in Berckendael zijn oordeelkundig ingeplant op een privaat domein van 17.000 m² en genieten maximaal van de zon en het groen. De bouwheer creëerde een woonbeleving die perfect tegemoetkomt aan uw levensstijl.

Alle ruime appartementen zijn instapklaar en beschikken over een grote leefruimte op eiken parketvloer en een aansluitende open keuken van Siematic uitgerust met MIELE apparatuur. Ieder appartement beschikt over een berging met aansluitingen voor wasmachine en extra ijskast/ diepvriezer. Verder treft u in ieder appartement ten minste twee slaapkamers op parket met tuinzicht aan. Grotere appartementen zijn voorzien van een derde slaapkamer. Ieder appartement is uitgerust met twee badkamers voorzien van een inloopdouche, hedendaagse grote wand- en vloertegels, toilet en lavabo in meubel. Er is altijd een separaat gastentoilet aan de inkom voorzien. Door de gunstige oriëntatie geniet u ook in de leefruimte en de keuken van heel de dag van veel lichtinval. In Berckendael kan u bovendien genieten van echte wellness: een fitnessruimte om te sporten, een spa om te relaxen en een clubhouse om bijvoorbeeld uw buren te ontmoeten. Als bewoner van Berckendael kunt u desgewenst gebruik maken van de hulp van een inwonende conciërge en structurele zorg- en comfortdiensten aan huis.

Meer info over dit project kan u hier vinden op onze website.