Vanaf NU in ons aanbod: Gloednieuw Nieuwbouwproject "SILSBURG RETOUR" te Deurne!

'Silsburg Retour' is een strategisch gelegen project met 63 energiezuinige nieuwbouw appartementen in Deurne en grenzend aan de eindhalte van de tramlijn Silsburg, de Antwerpse tramlijn 24 die de grens Deurne-Wommelgem-Borsbeek met het centrum van Antwerpen verbindt.

Het nieuwbouwproject ‘Silsburg Retour’ zal gebouwd worden op de kruising van de Herentalsebaan en de Van Strijdoncklaan, daar waar de eindhalte is van tramlijn 24. Op het gelijkvloers zal een winkeloppervlakte van ca. 2000 m² komen en zullen er 5 commerciële ruimtes voorzien worden voor kleinhandel en horeca. Boven de commerciële ruimtes worden drie bouwlagen met in totaal 63 mooie appartementen ontwikkelt, elk voorzien van een privatief terras of tuin, gesitueerd rond een gemeenschappelijke daktuin. Alle appartementen bestaan uit 1 of 2 slaapkamer types ( oppervlaktes variëren van 55,31 m² tot 109,62 m² ) en worden gebouwd volgens de geldende EPB norm E45. Ventilatiesysteem C+ zal voorzien worden.

Alle info kan je hier vinden op onze website: https://www.hillewaere-vastgoed.be/vastgoed/5638836/residentie-silsburg-retour-prachtige-moderne-nieuwbouw-appartementen-te-deurne

Bekijk ook zeker de website : www.silsburgretour.be

Hieronder kan u een 360° visualisatie bekijken van één van de appartementen, alsook een video met voorstelling van het project!