WANTED, DEAD OR ALIVE : DUCKY  UPDATE : DUCKY IS GEVONDEN !

Het is zover, onze Ducky is gevonden !
Hij zat/zit verstopt in deze woning te Hoogstraten : BOSLOOPSTRAAT 6.
Zelf nog eens kijken? Klik hier en bekijk het 3D poppenhuis, Ducky zit in de bar in de kelder! :-)
https://www.hillewaere-vastgoed.be/vastgoed/5566631/topklasse-hedendaagse-villa-met-rieten-dak-en-zwembad-te-hoogstraten

Proficiat aan Sabine Cos ! Zij was de eerste die ons de juiste locatie liet weten!
Sabine, we contacteren jou spoedig!

Ze gaat in ieder geval leuk het nieuwe seizoen in met een SUPER OUTDOOR KITCHEN set van BORETTI + Winter-BBQ Party !


ORIGINEEL BERICHT :

Als je al voorbij ons hoofdgebouw gepasseerd bent, zal je weten waarover we het hebben. Er staat namelijk een mega badeend op ons dak! We kregen al veel vragen waarom, dus nu is het tijd om dit bekend te maken! We hebben dit gedaan om onze nieuwe WEDSTRIJD in the picture te zetten! Lees hieronder meer over hoe en wat, maar we kunnen al zeggen dat er een SUPER OUTDOOR KITCHEN set van BORETTI + Winter-BBQ Party te winnen is, ter waarde van 2500 euro!

What The Duck ?

Hoe kan je winnen? Zoals jullie weten, maken wij voor elke woning in ons aanbod een "3D-poppenhuisje", waardoor je zelf elke woning virtueel kan bezoeken. In 1 van de woningen uit ons aanbod hebben we een (mini versie van) onze badeend verstopt. We noemen hem "Ducky". Aan jullie om Ducky te vinden en de eerste juiste inzending (op ducky@hillewaere.be) wint de fantastische prijs van BORETTI. Opgelet: er zijn enkele spelregels verbonden aan de wedstrijd, lees deze zeker even door! Het moet bijvoorbeeld om het juiste eendje gaan op de vooropgestelde locatie. Er zijn namelijk meer eendjes in Vlaanderen. Maar is er maar 1 Ducky ;-)

Spelregels / Praktisch

  • Ducky is een eendje met een gele kleur en is slechts 4,5cm hoog, 5cm breed en 5cm lang.
  • We hebben een "verzegelde" enveloppe aan onze inkombalie liggen met een foto en gegevens van de exacte locatie waar Ducky te vinden is... Enkel deze locatie is geldig om de prijs te winnen!
  • Hieronder ook een foto van Ducky nog voor hij verstopt was...
  • We geven regelmatig tips via Facebook en onze website over de locatie van Ducky
  • Deelnemen kan door een "printscreen" te sturen van Ducky en het adres van de woning waar Ducky te vinden is. Dit moet gemaild worden naar ducky@hillewaere.be !
  • Het is de bedoeling dat de locatie geheim blijft, dus deelnemers dienen nergens te verspreiden waar ze denken dat Ducky te vinden is
  • De eerste correcte inzending zal achteraf bekendgemaakt worden en dit 2 weken nadat deze binnengekomen is, met een uiterste datum van 01/10/2018.
  • Nogmaals, er zullen nog woningen zijn waar (toevallig) een badeend kan staan, maar slechts 1 correcte oplossing!

Dit is Ducky:

TIPS :

1) Ook al breiden onze vastgoedshops uit naar andere provincies en regio's, toch heeft Ducky zich verstopt in een woning in de Kempen!

2) Ducky heeft een gele kleur en zit NIET in de badkamer!

3) Ducky zit verstopt in een woning van een gemeente waar we ook een vastgoedshop hebben!

4) Om te helpen schrappen we vandaag ook Turnhout, Heist-op-den-Berg én Mol. Dus nog slechts 3 gemeenten mogelijk! En als extra tip: Ducky lust héél graag wel eens een glaasje