Schuurvilla's van Artesio Exclusive Living:

Een uniek nieuw woon- en design concept

 

Luxevilla's krijgen - ondanks turbulente economische tijden - de laatste jaren nog altijd vlot een nieuwe eigenaar. Nieuwkomer in dit hogere segment in ons land zijn de landelijke schuurvilla’s, een sleutel-op-de-deur formule met brede personalisatiemogelijkheden. Uniek aan dit woonconcept is dat de ruwbouw van de villa’s in massief hout wordt opgetrokken, een kortere bouwtijd van 6 à 8 maanden heeft en zoals de naam al verklapt ook de ruimtelijke karakteristieken van een landelijke hoeve combineert met grote raampartijen en een luxueuze afwerking op maat van de toekomstige eigenaar. Bouwbedrijf Artesio Exclusive Living wil meerdere van dergelijke woningen in verschillende villawijken in de provincie Antwerpen realiseren.

Ontdek onze verschillende nieuwbouwprojecten naar dit vernieuwd woonconcept.

VILLA'S RHL PULDERBOS

VILLA'S RHL PULDERBOS

Droomt u ervan om de perfecte woning te realiseren voor uzelf en uw familie? Deze luxueuze nieuwbouwvilla’s in de Rusthuislaan in Pulderbos voldoen, naar de hand van LV architecten, aan uw hoogste verwachtingen. Ontworpen naar een nieuw concept en opgetrokken in CLT (Cross Laminated Timber), zijn deze karaktervolle villa’s uniek in hun soort.

Ontdek Villa's RHL in Pulderbos

VILLA'S BKS KEERBERGEN

VILLA'S BKS KEERBERGEN

Bent u op zoek naar een nieuwbouwwoning die eruit springt qua architectuur? Dan zijn deze luxueuze villa’s in de Bakestraat in Keerbergen uw eerste keuze. Dankzij een duurzaam nieuw design in CLT (Cross Laminated Timber) zijn deze unieke villa’s bijna energieneutraal en volledig future-proof. De villa’s worden hoogwaardig en op maat afgewerkt met kwalitatieve materialen door bouwonderneming Artesio Exclusive Living.

Ontdek Villa's BKS in Keerbergen

VILLA'S PAL KALMTHOUT

VILLA'S PAL KALMTHOUT

Aan een rustige weg in het residentiële en groene Kalmthout op een perceel van 1960 m² bouwt Artesio Exclusive Living deze nieuwe concept villa in Knokke-stijl, die zal worden opgetrokken in CLT (Cross Laminated Timber) en beschikt over minimum 3 slaapkamers en 2 badkamers.

Ontdek Villa's PAL in Kalmthout

VILLA'S PTS KALMTHOUT

VILLA'S PTS KALMTHOUT

In het residentiële en groene Kalmthout op een perceel van 2400 m² bouwt Artesio Exclusive Living deze moderne concept villa's die beschikken over 4 slaapkamers en 2 badkamers. Er wordt een complete en luxueuze afwerking voorzien voor zowel het interieur als het exterieur.

Ontdek Villa's PTS in Kalmthout

Ontdek nu ook het zonnige aanbod in Zuid-Europa

Ontdek nu ook het zonnige aanbod in Zuid-Europa

Maak kennis met het uitgebreide vastgoedaanbod van onze collega-makelaars in Zuid-Europa. Van luxueuze villa’s aan de kust tot charmante appartementen en penthouses in pittoreske en historische steden. Droom weg bij een diverse selectie van onroerend goed in de meest gegeerde locaties langs de Middellandse zee. Samen met onze lokale collega's begeleiden we u graag tijdens uw zoektocht naar uw eigen stukje paradijs onder de warme zuiderse zon. Vanaf nu eenvoudig te consulteren via onze website!

Ontdek het hier