Sint-Rochusstraat te Beerse

Te Koop - SInt-Rochusstraat 40, 2340 Beerse

Ref: 01/4120

 
 
 
 
Vorige
Volgende

VERKOCHT

VERKOCHT

PRIJS : 329.000€ ( excl. aankoopkosten )

Deze landelijke en duurzame nieuwbouwwoning ( E-peil 29 ) is gelegen in een nieuwe, doodlopende verkaveling, nabij het centrum van Beerse. Ideaal, zeer rustig en groen gelegen aan de vaart. Een perfecte combinatie van rustig wonen vlakbij het centrum. De gemeente Beerse is een landelijke gemeente met veel groen. Door de goede verbinding met de E34 bent u zeer snel in Eindhoven of Antwerpen.

Deze ruime halfopen ééngezinswoning ( lot 40 ) met privatieve tuin wordt gebouwd in de nieuwe Sint-Rochusstraat, vlakbij de basisschool en alle winkels die u nodig heeft. Het perceel zelf is een mooie 335 m² groot. De bewoonbare oppervlakte bedraagt 184 m². De woning wordt gebouwd volgens de geldende EPB normen en er werd geopteerd voor een warme, stijlvolle en landelijke architectuur.

Indeling HOB :
* gelijkvloers : de woning beschikt over een ruime inkom met apart gastentoilet, een ruime bureau of polyvalente ruimte, een aangebouwde garage met mogelijkheid voor een geautomatiseerde sectionaalpoort, wasplaats in de garage met instap douche, een ruime, open leefruimte met grote schuifraam, open keuken met groot eiland en eetruimte, een aparte koele keukenberging en een leuke achterliggende tuin, inzaai klaar en mooi afgewerkt met proper zwart hekwerk van 1.5m.

* 1e verdieping : via de vaste houten trap komen we op de 1e verdieping waar zich 3 mooie, ruime slaapkamers en een volledig ingerichte badkamer met ligbad, dubbele wastafel, inloopdouche en apart toilet bevinden.

* zolder : de volledig afgewerkte zolderverdieping is toegankelijk via de vaste houten trap en is voorzien van een aparte technische berging. Deze afgewerkte zolder is ideaal als 4e grote slaapkamer, bureel, ....

De woning is voorzien van 12 zonnepanelen ( incl in de prijs ).

De stijlvolle architectuur in combinatie met de centrale en zeer rustige ligging verzekeren een aangenaam wooncomfort en een duurzame investering op lange termijn. De woning is zeer energiezuinig ( E peil 29 ).

Tijdens de volledige realisatie van deze nieuwbouwwoning kan u rekenen op een persoonlijke begeleiding door de bouwheer en een transparante & open communicatie. Bij een tijdige aankoop heeft u de mogelijkheid om het huis volledig af te werken naar uw eigen smaak en wensen in samenspraak met de bouwheer.

Plannen en lastenboek via 1 van onze vastgoedshops te verkrijgen.

nieuwbouw@hillewaere.be

Lees meer Bekijk units

Documenten

Momenteel zijn er geen documenten beschikbaar van dit pand op de website, u kan deze opvragen op ons kantoor. Onze referentie voor dit pand is 01/4120.

Plan een bezoek of vraag meer informatie

  • Ik wens

Foto galerij

Locatie