Fotogalerij

Exclusieve Villa te Oud-Turnhout

Te Koop - Begijnenhoefstraat 33, 2360 Oud-Turnhout

Ref: 04/14528

€ 3 850 000

Vorige
Volgende
Exclusieve villa (volledig bemeubeld) op ca. 9.500 m² op prachtige locatie te Oud-Turnhout.

Exclusieve villa (volledig bemeubeld) op ca. 9.500 m² op prachtige locatie te Oud-Turnhout.

State-of-the-art villa op een prachtig domein van 9.500 m² op de mooiste locatie van Oud-Turnhout met vergezichten over weilanden. Ze wordt te koop aangeboden inclusief àl het meubilair en stoffering (zorgvuldig uitgekozen door Devos Interieur). U kunt dit eigendom dus zorgeloos betrekken!

Deze villa heeft het allemaal: stijlvolle poolhouse, buitenzwembad, cinemazaal, ondergrondse garage voor 6 wagens, uitgebreide wellness én een heuse discotheek met wijnkamer.

Bij vastgoed is ligging hét belangrijkste van allemaal. En daar begint het bij deze uitzonderlijke villa al goed. Deze stijlvolle manoir, geheel opgetrokken in gekaleide baksteen, is prachtig gelegen aan de rand van de residentiële villawijk ‘De Lint’ aan de kant van het dorp. Dit maakt dat je overal vlakbij bent. Maar vooral het uitzicht achteraan is impressionant: een prachtig vergezicht over de weilanden mét de perfecte oriëntatie: zuid-west voor een schitterende zon van de middag tot ze ondergaat.

De woning is wat hoger gepositioneerd wat de entree voornaam maakt. De inkomhal reikt tot de 2e verdieping en geeft een mooi dieptezicht op het overdekt terras en de tuin. Een laterale hal achteraan verbindt de woonruimtes op het gelijkvloers. Rechts bevindt zich het riante salon met gashaard, een separate zithoek met zicht op de tuin en een kantoor. Dit laatste is aan de voorzijde met een eigen gashaard en veel lichtinval. Aan de linkse zijde van de hal bevindt zich de prachtige leefkeuken. Deze is enorm ruimtelijk door de ramen langs alle zijden, de toegang tot het overdekte terras achteraan en de geïntegreerde eetruimte met opnieuw een gashaard. De keuken is voorzien van alle mogelijke toestellen inclusief wijnkoeler. De keuken biedt toegang tot de dubbele garage aan de zijkant van de woning. Deze garage is voorzien van een autolift die toegang geeft tot een ondergrondse garage voor maar liefst 4 extra wagens.

De eerste verdieping is toegankelijk via de trap in de inkomhal of via de inpandige lift die alle verdiepingen verbindt. Op deze verdieping vinden we een centrale ruimte die als extra zithoek kan dienen. De masterbedroom is majestueus. Enerzijds hebben we de slaapkamer zelf die zeer ruim is en zicht biedt over de prachtig tuin vanuit het bed. Anderzijds hebben we een prachtige dressing en een riante badkamer voorzien van alle luxe en comfort. Verder vinden we op deze verdieping nog 2 bijzonder ruime slaapkamers waarvan één duplex waarbij de 2e verdieping volledig als dressing ingericht is. Beide slaapkamers hebben eveneens een luxe badkamer.

Op de 2e verdieping treffen we een fitnessruimte, een grote 4e slaapkamer met eigen badkamer en nog extra bergruimte die mogelijk als 5de slaapkamer kan worden ingericht.

La piece de resistance is het souterrain. Deze is toegankelijk via een traphal in de eetruimte aan de keuken, de lift of 2 buitentrappen (later meer hierover). In het souterrain -waarbij we bewust het woord ‘kelder’ niet in de mond nemen aangezien het afwerkingniveau van eenzelfde niveau is als de rest van de woning- bevinden zich allerlei ontspanningsruimtes. We beginnen met de cinemaruimte: hier kan je gemakkelijk met 10 mensen in alle comfort films kijken tot in de vroege uurtjes. Een brede gang verbindt de verschillende ruimtes hier. De ondergrondse garage hadden we al vermeld. Via één van beide buitentrappen met fietsgoot kan je hier ook fietsen plaatsen naast de 4 wagens. Verder is er een wellnessruimte met finse sauna, stoomcabine en jacuzzi. Aan de andere zijde van de gang bevindt zich de bar met heuse discotheek en bijhorende accesoires: DJ booth, rookmachine, laser, moving heads en karaokefaciliteiten. Hier kan je makkelijk tot 50 personen entertainen die via de aparte buitentrap ook niet door de woning moeten. Een glazen wand biedt zicht op de verfijnde wijnkamer.

Bijzonderheden:
- Allerhoogste afwerkingniveau
- Aangelegde tuin
- Ondergrondse garage voor 6 wagens
- Poolhouse met zonneluifels en terras langs het verwarmde zwembad
- Bergruimte in de poolhouse alsook sanitair en douche.
- Beregening in de tuin
- Complete inrichting (meubilair en stoffering) is inbegrepen in de verkoopprijs.

Christie's International Real Estate

Technische details

Hoofdkenmerken

  • 5 slaapkamers
  • 4 badkamers
Bouwjaar
2015
Perceelopp.
9540 m²
Bewoonbare oppervlakte
1150 m²
Perceelbreedte
75 m
Aantal toiletten
7
Tuin
Ja
Stedenbouwkundige vergunning
Ja
Stedenbouwkundige bestemming
Natuurgebied
Dagvaarding uitgebracht?
Neen
Verkavelingsvergunning
Ja
Voorkooprecht
Ja
Overstromingsgevoeligheid
Geen

Garage en parking

Aantal garages
6

Kadaster & belastingen

Niet geïndexeerd Kadastraal inkomen
€ 8 832
EPC:
103
kWh/m²
B
Certificaatnummer:
13031-G-2012/8949/EP05736/A001/D01/SD001

Plan een bezoek of vraag meer informatie over dit eigendom

  • Ik wens

Mies Willemsen De makelaar
met buitengewoon veel kennis over uw buurt

Kantoor te Turnhout
Mies Willemsen
Tel: +32 (0)14 65 45 72
GSM: +32 (0)478 84 32 72
mies.willemsen@hillewaere.be

Maak kennis met Mies Meer eigendommen in de buurt Vraag uw verkoopanalyse aan

Configureer deze woning op maat van uw leven...

Om u een beter zicht te geven op uw toekomstige woning voorzien wij enkele tools die u in staat stellen dit eigendom te simuleren op maat van uw leven.

Locatie

 

Mogelijks ook interessant voor u...

Uw eigendom hier?

Vraag hier uw gepersonaliseerd brandpolisvoorstel aan

Als één van de grootste onafhankelijke verzekeringskantoren is Hillewaere Verzekeringen uw ideale partner om uw eigendommen te beschermen. Een combinatie van gespecialiseerde maatschappijen, degelijke kennis en uitgebreide service garandeert een correcte financiële compensatie in geval van schade, verlies of diefstal van uw bezittingen.

Vraag uw offerte

Sluit eenvoudig een digitale hypotheek af!

Hillewaere Hypotheken wil als onafhankelijke kredietmakelaar een antwoord bieden het vaak ondoorzichtige doolhof van hypothecaire leningen.

Wij stellen uw persoonlijke situatie voorop en zoeken naar die formule(s) die het beste bij uw leven aansluit(en). Dankzij onze objectieve hypotheekhulp op maat weet u dus exact waarvoor u kiest en waarom.

Simuleer uw hypotheek-aanvraag Plan uw afspraak

Bereken gemakkelijk jouw renovatiekosten!

Eindeloos wachten op aannemers en dan verschillende offertes vergelijken voor de renovatiewerken? Dat is verleden tijd met Setle!

In deze handige tool krijg je meteen marktconforme tarieven voor alle verbouwingswerken die van toepassing zijn en kan je gemakkelijk de renovatiekosten berekenen voor het pand dat jouw hart sneller laat slaan. Zo heb je ook ineens een goede leidraad om de aangepaste tarieven van je aannemer aan af te toetsen.

Bereken de renovatiekost op dit pand

Bereken uw energiekost voor deze woning.

Dankzij de digitale technologie van June Energy maakt u een persoonlijke simulatie van de energiekost voor deze woning op maat van uw leven en woonsituatie.

- +

Geschat verbruik elektriciteit

kWH/jaar

Geschat verbruik gas

kWH/jaar

Geschatte energiekost

= € /jaar

Berekenen van uw energiekost

Bereken snel en eenvoudig uw investeringsrendement

Bekijk via onze online simulator wat deze eigendom zou opbrengen als investering!