Vorige
Volgende
Unieke domeinvilla met ruim bijgebouw op toplocatie!

Unieke domeinvilla met ruim bijgebouw op toplocatie!

Aan het einde van een doodlopende straat, vlakbij het centrum van Brasschaat rijdt u via een prachtige oprijlaan de binnenplaats van deze uitzonderlijke en exclusieve domeinvilla met ruim bijgebouw op. Het perceel van circa 7014 m² heeft een mooi eeuwenoud bomenbestand, een vijverpartij en verwarmd zwembad. Combineer privacy in een groene omgeving met de luxe van alle voorzieningen (restaurants, winkels, ziekenhuis, parken, …) binnen handbereik.
Het hoofdgebouw (ca. 510m²) beschikt over 5 slaapkamers en 3 badkamers, het bijgebouw (ca. 275m²) bestaat uit een garage voor 3 auto’s, een bergzolder en een gastenverblijf met 2 slaapkamers en 2 badkamers. Een kantoor, praktijk aan huis, kangoeroe-wonen of zelfs een B&B, behoord tot de mogelijkheden

Indeling:

Begane grond (plafondhoogte 2,86m):
U betreedt de woning via een imposante centraal gelegen hal met marmeren vloer en een fraaie trap in licht zandsteen. Aan de rechter zijde stapt u door de dubbele deuren een royale en lichte woonkamer (66m²) in, met eiken parketvloer en centrale open haard met marmeren schouw. Via dubbele openslaande deuren heeft u toegang tot de terrassen.
Centraal aan de achterzijde van de woning vindt u een lees- of werkkamer (40m²) die grotendeels is ingericht met panelen en (bibliotheek-) kasten van olmenhout en een eikenhouten parketvloer. Hier kunt u heerlijk genieten van een boek met een prachtig zicht op de tuin. Aan de linker zijde vindt u een garderobe en gastentoilet, de eetkamer (24m²) met maatkasten en wengé parket en de keuken (19m²), voorzien van alle inbouwapparatuur en een eethoek met zitbank. Een berging met voorzieningen voor wasmachine/droogkast maakt de verdieping compleet. Hier bevindt zich ook de dienstingang met trap naar de verdieping en toegang tot de kelder. Het totale vloeroppervlak van de begane grond is circa 211m².

Verdieping (plafondhoogte 2,80m):
Via de mooie traphal met halfronde vide bereikt u de eerste verdieping. De mastersuite bestaat uit de hoofdslaapkamer (27m²) met op maat gemaakte kasten, een dressing (8m²), een garderobe (6m²) en een volledig ingerichte badkamer voorzien van een ligbad, een douche met rainshower, 2 wastafels en een hangend toilet. Er zijn nog 4 andere slaapkamers, waarvan één met private badkamer met ligbad en wastafelmeubel. De derde badkamer is voorzien van een ligbad, 2 wastafels en een hangend toilet. Samengevat zijn er op de verdieping 3 badkamer en 5 ruim bemeten slaapkamers, waar u kunt ontwaken met zicht op of de tuin of het groen van de bomen. Het totale vloeroppervlak van de eerste verdieping is circa 183m².

Zolderverdieping (plafondhoogte 3,30m):
De zolder nu in gebruik als bergzolder en bereikbaar middels een vlizotrap. De zolder biedt de mogelijkheid tot extra kamers en is geïsoleerd. Het totale vloeroppervlak van de zolder gemeten vanaf een hoogte van 1,5m is circa 74m².

Kelder (plafondhoogte 2,14m):
De woning is gedeeltelijk onderkelderd en bestaat uit een provisie- en wijnkelder, een CV-ruimte met Viessmann verwarmingsketel (stookolie) en boiler vanuit de kelder is er toegang tot de kruipruimte onder de rest van de woning. Het totale vloeroppervlak van de kelder is circa 39m².

Buiten:
Via de oprijlaan komt u op de binnenplaats aan de voorzijde van de woning met een natuursteen omlijste vijver en luxe ingerichte bestrating en beplanting.
In de prachtige volgroeide tuin kunt u in alle privacy genieten van de rust en de natuur of u verfrissen in het verwarmde zwembad. Genieten van de zon kunt u dan weer op de verschillende terrassen grenzend aan de woning, Of in de loggia met openhaard grenzend aan het zwembad en de tuin.

Bijgebouw (275m²):
Het bijgebouw bestaan uit twee delen.
Deel 1 is de garage (ca, 85m²) met drie elektrische dubbele openslaande garagedeuren en plek voor 3 auto’s. En een trapopgang naar de verdieping waar zich een bergruimte (ca. 32m²) bevindt.
Deel 2 is een volledig zelfstandig gastenverblijf (ca, 158m²) bestaande uit een aparte ingang met hal of wachtruimte (19m²) met trap in arduin naar de verdieping. Hier vindt u een zeer luxueus afgewerkt appartement of guesthouse bestaande uit een riante living, volledig ingerichte keuken en een slaapkamer met private badkamer. Op de tweede verdieping bevindt zich een werkhoek/bibliotheek en een slaapkamer met private badkamer. Dit gebouw leent zich perfect om uw kantoor/praktijk aan huis of zelfs een B&B in onder te brengen.
Het gastenverblijf heeft een eigen oprijlaan en een eigen vrijstaande garage geschikt voor 1 auto.

Bijzonderheden:
- Groen en rustig perceel
- Privacy
- Uniek eigendom
- Volume aan bewoonbare oppervlakte
- Mogelijkheden bijgebouw (praktijk/kantoren/kangoeroewonen/B&B)
- Top ligging vlakbij het centrum
- Voorzieningen in directe nabijheid

Vg - Wp - Gmo - Gvkr - Gvv
EPC 362 kWh/m²

Documenten

Momenteel zijn er geen documenten beschikbaar van dit pand op de website, u kan deze opvragen op ons kantoor. Onze referentie voor dit pand is 01/8803.

Christie's International Real Estate

Technische details

Hoofdkenmerken

  • 5 slaapkamers
  • 3 badkamers
Bouwjaar
1961
Perceelopp.
7014 m²
Bewoonbare oppervlakte
632 m²
Perceelbreedte
90 m
Perceeldiepte
78 m
Gevelbreedte
21 m
Aantal verdiepingen
4
Tuin
Ja
Riolering
Ja
Stedenbouwkundige vergunning
Ja
Stedenbouwkundige bestemming
Woonpark
Dagvaarding uitgebracht?
Neen
Verkavelingsvergunning
Neen
Voorkooprecht
Neen
Overstromingsgevoeligheid
Geen
P-Score
A
G-Score
A

Voorzieningen

Alarm
Ja
Airco
Ja
Rolluiken
Ja
Buitenzonnewering
Ja
Zwembad
Ja

Garage en parking

Aantal garages
3
Aantal parkeerplaatsen
4

Kadaster & belastingen

Niet geïndexeerd Kadastraal inkomen
€ 8 929
EPC:
362
kWh/m²
D
Certificaatnummer:
20220322-0002568448-RES-1

Plan een bezoek of vraag meer informatie over dit eigendom

  • Ik wens

Patrick De Cour De makelaar
met buitengewoon veel kennis over uw buurt

Kantoor te Brasschaat
Patrick De Cour
Tel: +32 (0)3 653 31 92
GSM: +32 (0)477 84 73 62
patrick.de.cour@hillewaere.be

Maak kennis met Patrick Meer eigendommen in de buurt Vraag uw verkoopanalyse aan

Configureer deze woning op maat van uw leven...

Om u een beter zicht te geven op uw toekomstige woning voorzien wij enkele tools die u in staat stellen dit eigendom te simuleren op maat van uw leven.

Locatie

 

Mogelijks ook interessant voor u...

Uw eigendom hier?

Vraag hier uw gepersonaliseerd brandpolisvoorstel aan

Als één van de grootste onafhankelijke verzekeringskantoren is Hillewaere Verzekeringen uw ideale partner om uw eigendommen te beschermen. Een combinatie van gespecialiseerde maatschappijen, degelijke kennis en uitgebreide service garandeert een correcte financiële compensatie in geval van schade, verlies of diefstal van uw bezittingen.

Vraag uw offerte

Sluit eenvoudig een digitale hypotheek af!

Hillewaere Hypotheken wil als onafhankelijke kredietmakelaar een antwoord bieden het vaak ondoorzichtige doolhof van hypothecaire leningen.

Wij stellen uw persoonlijke situatie voorop en zoeken naar die formule(s) die het beste bij uw leven aansluit(en). Dankzij onze objectieve hypotheekhulp op maat weet u dus exact waarvoor u kiest en waarom.

Simuleer uw hypotheek-aanvraag Plan uw afspraak

Bereken gemakkelijk jouw renovatiekosten!

Eindeloos wachten op aannemers en dan verschillende offertes vergelijken voor de renovatiewerken? Dat is verleden tijd met Setle!

In deze handige tool krijg je meteen marktconforme tarieven voor alle verbouwingswerken die van toepassing zijn en kan je gemakkelijk de renovatiekosten berekenen voor het pand dat jouw hart sneller laat slaan. Zo heb je ook ineens een goede leidraad om de aangepaste tarieven van je aannemer aan af te toetsen.

Bereken de renovatiekost op dit pand

Bereken uw energiekost voor deze woning.

Dankzij de digitale technologie van June Energy maakt u een persoonlijke simulatie van de energiekost voor deze woning op maat van uw leven en woonsituatie.

- +

Geschat verbruik elektriciteit

kWH/jaar

Geschat verbruik gas

kWH/jaar

Geschatte energiekost

= € /jaar

Berekenen van uw energiekost

Bereken snel en eenvoudig uw investeringsrendement

Bekijk via onze online simulator wat deze eigendom zou opbrengen als investering!