Domein te Kalmthout

Te Koop - 2920 Kalmthout, adres op aanvraag

Ref: 01/8807

€ 4 750 000

Vorige
Volgende
Hippisch complex op ca. 3,5ha in Achterbroek (Kalmthout)!

Hippisch complex op ca. 3,5ha in Achterbroek (Kalmthout)!

Deze hippische accommodatie is uiterst rustig en landelijk gelegen in Achterbroek (Kalmthout), tussen Nederland en Antwerpen, op een perceel van ca. 3,5 ha. Het perfecte uitgangspunt voor een ‘professionele’ stal. Het eigendom beschikt over een uiterst kwalitatief afgewerkte privé stal met een binnenpiste met kantine, een buitenpiste met terras, 25 stallen, een longeerpiste, een stapmolen, 3 buitenpaddocks, een ruime opslagplaats en 5 weiden. Inclusief een prachtige vrijstaande villa met 3 slaapkamers met private badkamers, ruim bijgebouw met kantoren (mogelijk geschikt voor kangoeroewonen) en verschillende garagegebouwen.
Indeling:
Hippische accommodatie:
Via een aparte oprit komt u tot bij de (klanten)parking van het hippisch complex met ruimte voor voldoende wagens. Er is een superbe binnenpiste (geopad met eb en vloed), bestaande uit een piste van 46 x 24m omboord door Okan hout, een gezellige kantine met zicht op de piste, verschillende stallen (variërend van 3,5 x 3,5m en 3,2 x 3,2m) met ramen, een zadelkamer, een dekenruimte met was faciliteiten, een solarium, douche faciliteiten (warm en koud water), een voederkamer, een apotheek, enz.. De buitenpiste (eb en vloed) is 64 x 24m en is snel toegankelijk via de binnenpiste. Verder zijn er nog 3 buitenpaddocks (18 x 18m), 5 weiden (waarvan 1 voor het hooien wordt gebruikt), een overdekte longeerpiste (geopad, diameter 18m, beregening), een overdekte stapmolen (diameter 18m, beregening) voor 6 paarden, een gebouw met stallen en hooiopslag, een magazijn voor materiaalopslag en verschillende garagegebouwen.
Woongedeelte:
De luxueuze afgewerkte villa in landelijke stijl bereiken we via een private oprit. We kunnen de villa betreden via de inkomhal met vestiaire en gastentoilet of via een handige zijingang. Op het gelijkvloers is er een leefruimte, bestaande uit een salon met haard, een eetkamer met zicht op de prachtige zuidwest gerichte tuin en een bureau. De riante leefkeuken is uitgerust met alle luxe geschikt voor een hobbykok. Een bijkeuken met wasplaats sluit mooi aan. Op de eerste verdieping treffen we een master met dressing en badkamer met inloopdouche en bad. De andere 2 slaapkamers hebben eveneens een dressing en een private badkamer met douche.
Bijgebouw:
Een orangerie verbindt de villa met het bijgebouw. Dit bestaat momenteel uit een hondenkapsalon, kantoren, wasruimte en een garage. De eerste verdieping is momenteel casco, maar kan eventueel ingevuld worden naar eigen noden.
Garage/parking:
Er zijn verschillende garagegebouwen, waarvan één zelfs geschikt voor het stallen van een paardenwagen. De parking voor de klanten van de stal is via een aparte oprit te bereiken.

U kan de virtuele tour van dit hippisch complex op aanvraag bekijken.

Bijzonderheden:
- Volledig vergund hippische accommodatie
- Uiterst rustig en groen gelegen op ca. 3,5 ha (optie bijkopen 1 ha)
- Luxueus afgewerkte villa met 3 slaapkamers met private badkamer
- Villa met geothermische warmtepomp, ventilatiesysteem D met extra filter, regenwaterput 10.000L, EK conform
- Alarminstallatie en camera bewaking

Vg - Wp - Gmo - Gvkr - Gvv
EPC A-label

Documenten

Christie's International Real Estate

Technische details

Hoofdkenmerken

  • 3 slaapkamers
  • 3 badkamers
Bouwjaar
2015
Perceelopp.
34799 m²
Bewoonbare oppervlakte
326 m²
Perceelbreedte
116 m
Gevelbreedte
17 m
Aantal verdiepingen
4
Tuin
Ja
Stedenbouwkundige vergunning
Ja
Stedenbouwkundige bestemming
Agrarisch gebied
Dagvaarding uitgebracht?
Neen
Verkavelingsvergunning
Neen
Voorkooprecht
Neen
Overstromingsgevoeligheid
Geen
P-Score
A
G-Score
A

Voorzieningen

Alarm
Ja
Rolluiken
Ja

Garage en parking

Aantal garages
5

Kadaster & belastingen

Niet geïndexeerd Kadastraal inkomen
€ 5 699
EPC:
95
kWh/m²
A
Certificaatnummer:
20221013-0002696265-RES-1

Plan een bezoek of vraag meer informatie over dit eigendom

  • Ik wens

Patrick De Cour De makelaar
met buitengewoon veel kennis over uw buurt

Kantoor te Brasschaat
Patrick De Cour
Tel: +32 (0)3 653 31 92
GSM: +32 (0)477 84 73 62
patrick.de.cour@hillewaere.be

Maak kennis met Patrick Meer eigendommen in de buurt Vraag uw verkoopanalyse aan

Configureer deze woning op maat van uw leven...

Om u een beter zicht te geven op uw toekomstige woning voorzien wij enkele tools die u in staat stellen dit eigendom te simuleren op maat van uw leven.

Mogelijks ook interessant voor u...

Uw eigendom hier?

Vraag hier uw gepersonaliseerd brandpolisvoorstel aan

Als één van de grootste onafhankelijke verzekeringskantoren is Hillewaere Verzekeringen uw ideale partner om uw eigendommen te beschermen. Een combinatie van gespecialiseerde maatschappijen, degelijke kennis en uitgebreide service garandeert een correcte financiële compensatie in geval van schade, verlies of diefstal van uw bezittingen.

Vraag uw offerte

Sluit eenvoudig een digitale hypotheek af!

Hillewaere Hypotheken wil als onafhankelijke kredietmakelaar een antwoord bieden het vaak ondoorzichtige doolhof van hypothecaire leningen.

Wij stellen uw persoonlijke situatie voorop en zoeken naar die formule(s) die het beste bij uw leven aansluit(en). Dankzij onze objectieve hypotheekhulp op maat weet u dus exact waarvoor u kiest en waarom.

Simuleer uw hypotheek-aanvraag Plan uw afspraak

Bereken gemakkelijk jouw renovatiekosten!

Eindeloos wachten op aannemers en dan verschillende offertes vergelijken voor de renovatiewerken? Dat is verleden tijd met Setle!

In deze handige tool krijg je meteen marktconforme tarieven voor alle verbouwingswerken die van toepassing zijn en kan je gemakkelijk de renovatiekosten berekenen voor het pand dat jouw hart sneller laat slaan. Zo heb je ook ineens een goede leidraad om de aangepaste tarieven van je aannemer aan af te toetsen.

Bereken de renovatiekost op dit pand

Bereken uw energiekost voor deze woning.

Dankzij de digitale technologie van June Energy maakt u een persoonlijke simulatie van de energiekost voor deze woning op maat van uw leven en woonsituatie.

- +

Geschat verbruik elektriciteit

kWH/jaar

Geschat verbruik gas

kWH/jaar

Geschatte energiekost

= € /jaar

Berekenen van uw energiekost

Bereken snel en eenvoudig uw investeringsrendement

Bekijk via onze online simulator wat deze eigendom zou opbrengen als investering!