Exclusieve Villa te Turnhout

Te Koop - Steenweg op Merksplas 42 - & - 42+, 2300 Turnhout

Ref: 04/15310

€ 1 750 000

Vorige
Volgende
Uitzonderlijk stijlvol landgoed op ca. 2,5 ha te Turnhout

Uitzonderlijk stijlvol landgoed op ca. 2,5 ha te Turnhout

Uitzonderlijk stijlvol landgoed op ca. 2,5 ha gelegen op een steenworp van het centrum van Turnhout. Prachtige inkomhal, riant salon, bibliotheek, uitgeruste keuken, standingvolle eetkamer, royale mastersuite met dressing en luxueuze badkamer, 3 ruime bijkomende slaapkamers met extra badkamer, zolder, volwaardig bijgebouw, tuin met grote terrassen en vijverpartij.

Dit domein werd in zijn huidige vorm gebracht in 1992 door de gerenommeerde aannemer Borgmans. In 2004 werd het interieur grondig herwerkt door Van der Voort Interiors en de tuin is geheel opnieuw herschapen door Garden design and Landscaping.

Entrée: Het domein beschikt over een prachtige inkompoort met lange oprijlaan. Rechts bevindt zich de hoofdvilla en aan de linkerzijde treffen we de volwaardige conciërgewoning met stallingsmogelijkheden voor 2 wagens.

Gelijkvloers:

De inkomhal van de villa geeft onmiddellijk weer welke sfeer we mogen verwachten in de rest van deze uitzonderlijke woning. De hoge plafonds, de schitterende natuurstenen vloeren en de prachtige lijnen zorgen voor een tijdloze elegantie. Voor ons bevindt zich de logia met doorkijk naar de gestilleerde tuin. Aan de linkerzijde treffen we het royale salon, schitterend gestoffeerd met eveneens een klassieke haardpartij. Rechts van de inkomhal bevindt zich het kantoor of bibliotheek voorzien van zeldzaam mooie parketvloer, haardvuur, lambrizeringen en inbouwkasten. Via de gang vooraan komen we langs de trap naar de eerste verdieping maar we lopen eerst even door naar de leefkeuken die baadt in de warme kleuren en materialen. Kookliefhebbers kunnen zich uitleven aan het semi-professionele gasvuur. Aansluitend bevindt zich een pantry met inloop voorraadkast. De majestueuze eetkamer bevindt zich achteraan de villa met zicht op het immense terras. We treffen nog een bijkeuken met wasvoorzieningen aan alsook een mooie kelder, ideaal voor het bewaren van wijn.

Eerste verdieping:

De villa beschikt over een schitterende masterbedroom die meer omschreven kan worden als een suite. De aansluitende badkamer is zeer verfijnd van vormgeving en is voorzien van alle denkbare luxe. Verder is er nog een ruime gastenkamer met volwaardige badkamer alsook 2 extra slaapkamers.

Bijzonderheden:
- Absolute topklasse en uniek in zijn soort
- Ligging is subliem
- Volwaardig bijgebouw
- Ongezien mooi tuinontwerp
- Stalletje voor het houden van hertjes, ....


Christie's International Real Estate

Technische details

Hoofdkenmerken

  • 5 slaapkamers
  • 2 badkamers
Bouwjaar
1992
Renovatiejaar
2004
Perceelopp.
23065 m²
Bewoonbare oppervlakte
750 m²
Perceelbreedte
130 m
Gevelbreedte
35 m
Aantal verdiepingen
2
Tuin
Ja
Riolering
Ja
Stedenbouwkundige vergunning
Ja
Stedenbouwkundige bestemming
Parkgebied
Dagvaarding uitgebracht?
Neen
Verkavelingsvergunning
Neen
Voorkooprecht
Neen
Overstromingsgevoeligheid
Geen
P-Score
P-Score D
G-Score
A

Voorzieningen

Alarm
Ja
Airco
Ja

Garage en parking

Aantal garages
1
Aantal plaatsen in garage
2
EPC:
283
kWh/m²
C
Certificaatnummer:
20230627-0002929306-RES-1

Plan een bezoek of vraag meer informatie over dit eigendom

  • Ik wens

Ilke Van Litsenborg De makelaar
met buitengewoon veel kennis over uw buurt

Kantoor te Turnhout
Ilke Van Litsenborg
Tel: +32 (0)14 45 10 11
GSM: +32 (0)470 20 02 23
ilke.van.litsenborg@hillewaere.be

Maak kennis met Ilke Meer eigendommen in de buurt Vraag uw verkoopanalyse aan

Configureer deze woning op maat van uw leven...

Om u een beter zicht te geven op uw toekomstige woning voorzien wij enkele tools die u in staat stellen dit eigendom te simuleren op maat van uw leven.

Locatie

 

Mogelijks ook interessant voor u...

Uw eigendom hier?

Vraag hier uw gepersonaliseerd brandpolisvoorstel aan

Als één van de grootste onafhankelijke verzekeringskantoren is Hillewaere Verzekeringen uw ideale partner om uw eigendommen te beschermen. Een combinatie van gespecialiseerde maatschappijen, degelijke kennis en uitgebreide service garandeert een correcte financiële compensatie in geval van schade, verlies of diefstal van uw bezittingen.

Vraag uw offerte

Sluit eenvoudig een digitale hypotheek af!

Hillewaere Hypotheken wil als onafhankelijke kredietmakelaar een antwoord bieden het vaak ondoorzichtige doolhof van hypothecaire leningen.

Wij stellen uw persoonlijke situatie voorop en zoeken naar die formule(s) die het beste bij uw leven aansluit(en). Dankzij onze objectieve hypotheekhulp op maat weet u dus exact waarvoor u kiest en waarom.

Simuleer uw hypotheek-aanvraag Plan uw afspraak

Bereken gemakkelijk jouw renovatiekosten!

Eindeloos wachten op aannemers en dan verschillende offertes vergelijken voor de renovatiewerken? Dat is verleden tijd met Setle!

In deze handige tool krijg je meteen marktconforme tarieven voor alle verbouwingswerken die van toepassing zijn en kan je gemakkelijk de renovatiekosten berekenen voor het pand dat jouw hart sneller laat slaan. Zo heb je ook ineens een goede leidraad om de aangepaste tarieven van je aannemer aan af te toetsen.

Bereken de renovatiekost op dit pand

Bereken uw energiekost voor deze woning.

Dankzij de digitale technologie van June Energy maakt u een persoonlijke simulatie van de energiekost voor deze woning op maat van uw leven en woonsituatie.

- +

Geschat verbruik elektriciteit

kWH/jaar

Geschat verbruik gas

kWH/jaar

Geschatte energiekost

= € /jaar

Berekenen van uw energiekost

Bereken snel en eenvoudig uw investeringsrendement

Bekijk via onze online simulator wat deze eigendom zou opbrengen als investering!