Woning te Brasschaat

Optie Te Koop - Rode Kruislei 28, 2930 Brasschaat

Ref: 01/8854

€ 495 000

Vorige
Volgende
Leuke woning zoekt nieuwe familie!

Leuke woning zoekt nieuwe familie!

Deze leuke en instapklare woning met B-label vinden we terug in een rustige doodlopende straat, maar toch in centrum van Brasschaat. Zoekt u een instapklare thuis met aangename tuin in een autoluwe en groene woonwijk, dan is dit zeker de droomwoning voor uw familie. Ze beschikt over 4 slaapkamers en een perceel van 395m². Door de ligging in het centrum combineert u het beste van 2 werelden, namelijk op (werkelijke) wandelafstand van alle mogelijke winkels/restaurants en toch een perfecte mobiliteit. Openbaar vervoer en oprit van autosnelweg bevinden zich vlakbij. Wandelen en genieten van het groen en fit blijven, kan vlakbij. Ideaal! Plan uw afspraak in en kom de mogelijkheden ontdekken.

Indeling gelijkvloers:
Via de oprit komen we tot bij het portaal en stappen de woning binnen in de inkomhal. Deze beschikt over een discreet weggewerkte vestiaire en gastentoilet. Door de moderne zwarte glazen deur gaan verder naar de leefruimte aan de tuinzijde van de woning. Deze bestaat uit een salon met op maat gemaakte kasten en elektrische inbouwhaard, een eetkamer (met zicht op en toegang tot het terras en de tuin) en aansluitend een keuken. De keuken is uitgerust met voldoende kasten, een composiet werkblad en alle toestellen, kortom alle luxe die u verwacht. Een handige bergkelder is discreet weggewerkt.

Eerste verdieping:
Via de trap komen we tot bij de centrale nachthal. Er zijn 3 slaapkamers, 2 aan de tuinzijde en 1 aan de voorzijde. De badkamer is voorzien van een mooie regendouche, een badkamermeubel met lavabo en een toilet. Onder de trap is er een bergkast.
Tweede verdieping:
Via een vaste trap gaan we naar de tweede verdieping. Hier is er nog een ruime en lichte slaapkamer met wasplaats, waardoor een extra badkamer perfect mogelijk is. Ten slotte is er nog een bergzolder waar zich ook de verwarmingsketel bevindt.
Tuin:
De leuke tuin met Noord-West oriëntatie is toegankelijk via de eetkamer of keuken en heeft een terras. De tuin is volledig afgesloten en fraai aangelegd met kunstgras.

Garage:
Inpandige garage, met automatische poort, biedt ruimte voor 1 wagen. Voor de woning is er een oprit waar 1 wagen kan geparkeerd worden.

Bijzonderheden:
- Doodlopende en groene straat in het centrum van Brasschaat
- Volledig gerenoveerd in 2014 met kwalitatieve materialen
- Energiezuinige woning met B-label
- Op maat gemaakte kasten
- CV installatie vernieuwd in 2014

Vg - Wp - Gmo - Gvkr - Gvv
EPC B-label (189 kWh/m²)

Technische details

Hoofdkenmerken

  • 4 slaapkamers
  • 1 badkamer
Bouwjaar
1978
Renovatiejaar
2014
Perceelopp.
395 m²
Bewoonbare oppervlakte
185 m²
Perceelbreedte
6.30 m
Gevelbreedte
6.30 m
Aantal verdiepingen
3
Aantal toiletten
2
Kelder
2 m²
Tuin
294 m²
Riolering
Ja
Stedenbouwkundige vergunning
Ja
Stedenbouwkundige bestemming
Woongebied
Dagvaarding uitgebracht?
Neen
Verkavelingsvergunning
Neen
Voorkooprecht
Neen
Overstromingsgevoeligheid
Geen
P-Score
C
G-Score
A

Garage en parking

Aantal garages
1
Aantal plaatsen in garage
1
Aantal parkeerplaatsen
1

Kadaster & belastingen

Niet geïndexeerd Kadastraal inkomen
€ 1 170
EPC:
189
kWh/m²
B
Certificaatnummer:
0002989079-RES-1

Plan een bezoek of vraag meer informatie over dit eigendom

  • Ik wens

Patrick De Cour De makelaar
met buitengewoon veel kennis over uw buurt

Kantoor te Brasschaat
Patrick De Cour
Tel: +32 (0)3 653 31 92
GSM: +32 (0)477 84 73 62
patrick.de.cour@hillewaere.be

Maak kennis met Patrick Meer eigendommen in de buurt Vraag uw verkoopanalyse aan

Configureer deze woning op maat van uw leven...

Om u een beter zicht te geven op uw toekomstige woning voorzien wij enkele tools die u in staat stellen dit eigendom te simuleren op maat van uw leven.

Locatie

 

Vraag hier uw gepersonaliseerd brandpolisvoorstel aan

Als één van de grootste onafhankelijke verzekeringskantoren is Hillewaere Verzekeringen uw ideale partner om uw eigendommen te beschermen. Een combinatie van gespecialiseerde maatschappijen, degelijke kennis en uitgebreide service garandeert een correcte financiële compensatie in geval van schade, verlies of diefstal van uw bezittingen.

Vraag uw offerte

Sluit eenvoudig een digitale hypotheek af!

Hillewaere Hypotheken wil als onafhankelijke kredietmakelaar een antwoord bieden het vaak ondoorzichtige doolhof van hypothecaire leningen.

Wij stellen uw persoonlijke situatie voorop en zoeken naar die formule(s) die het beste bij uw leven aansluit(en). Dankzij onze objectieve hypotheekhulp op maat weet u dus exact waarvoor u kiest en waarom.

Simuleer uw hypotheek-aanvraag Plan uw afspraak

Bereken gemakkelijk jouw renovatiekosten!

Eindeloos wachten op aannemers en dan verschillende offertes vergelijken voor de renovatiewerken? Dat is verleden tijd met Setle!

In deze handige tool krijg je meteen marktconforme tarieven voor alle verbouwingswerken die van toepassing zijn en kan je gemakkelijk de renovatiekosten berekenen voor het pand dat jouw hart sneller laat slaan. Zo heb je ook ineens een goede leidraad om de aangepaste tarieven van je aannemer aan af te toetsen.

Bereken de renovatiekost op dit pand

Bereken uw energiekost voor deze woning.

Dankzij de digitale technologie van June Energy maakt u een persoonlijke simulatie van de energiekost voor deze woning op maat van uw leven en woonsituatie.

- +

Geschat verbruik elektriciteit

kWH/jaar

Geschat verbruik gas

kWH/jaar

Geschatte energiekost

= € /jaar

Berekenen van uw energiekost

Bereken snel en eenvoudig uw investeringsrendement

Bekijk via onze online simulator wat deze eigendom zou opbrengen als investering!