Villa's PAL te Kalmthout

Te Koop - Prins Albertlei 47 - PAL, 2920 Kalmthout

Ref: 01/4205

Villa's PAL te Kalmthout
Vorige
Volgende

EXCLUSIEF

LANCERING VILLA'S PAL TE KALMTHOUT

Aan een rustige weg in het residentiële en groene Kalmthout op een perceel van 1960 m2 bouwt Artesio Exclusive Living deze nieuwe concept villa in Knokke-stijl en wordt voorzien van minimum 3 slaapkamers en 2 badkamers.

Er wordt een complete en luxueuze afwerking voorzien voor zowel interieur als exterieur. U overlegt bij uw keuze samen met de bouwondernemer. A perfect match. Droomt u ervan om de perfecte woning te realiseren voor uw familie? De centra van Heide en Kapellenbos, meerdere scholen en faciliteiten bevinden zich op een boogscheut. Drie treinhaltes vormen een ideale verbinding tussen Antwerpen of Nederland. De ligging is dan weer een perfecte uitvalsbasis naar de haven van Antwerpen. Zo combineert deze woning een goede mobiliteit, maar kan u toch genieten van de rust en aangenaam wonen in een groene omgeving.

Plan uw afspraak in en kom de mogelijkheden ontdekken bij een constructief gesprek.

Mogelijke indeling gelijkvloers:
De architectuur is ontworpen rond hoge glaspartijen, waardoor u een uitzonderlijke lichtinval en woonbeleving krijgt! U parkeert uw wagen in de garage en wandelt binnen in de inkomhal van de villa, die voorzien kan worden van een vestiaire en beschikt over een gastentoilet. Door de trappenhal bereiken we aan de tuinzijde het leefgedeelte, bestaande uit een eetkamer en open leefkeuken en een salon met toegang tot de tuin en het overdekte terras. Ziet u zich al ontspannen in het salon en genieten van het mooie zicht op de tuin? Heerlijk! Een handige berging is toegankelijk via de achterinkom en geeft toegang naar de dubbele garage. De technische berging is via hier toegankelijk.

Eerste verdieping:
Via de trap komt u boven in de hal centraal in de villa. Er is een mastersuite met dressing en zeer ruime private badkamer, maar ook nog 2 slaapkamers die gebruik kunnen maken van een aparte badkamer. Werken van thuis kan dan weer vanuit de bureauruimte die kan uitkijken op de vide of in een multifunctionele ruimte. Tenslotte is er een apart nachttoilet en wasplaats. Een aantal van de kamers op de 1e verdieping is open tot in de nok en geeft een zeer aantrekkelijke open ruimte gevoel.

Tuin:
Vanuit het salon en eetkamer heeft u een prachtig zicht op de tuin met overdekt terras, die grenst aan een prachtige bosrijke omgeving . De tuin wordt aangelegd in samenspraak met de aannemer. De tuin heeft hoogstammig groen, waardoor de villa voldoende privacy heeft.

Garage:
Er is een ruime inpandige dubbele garage met automatische poort. Op de oprit kan er eveneens geparkeerd worden.

Bijzonderheden:
- Exclusieve architectuur op een rustig en bosrijk gelegen bouwgrond
- Moderne nieuwbouwvilla voor de toekomst met E20 of minder (E30 is de norm vanaf 2023) met hoogwaardige isolatiematerialen en zeer laag energieverbruik d.m.v. duurzame technieken
- Voorzieningen in de buurt
- Verkoop op plan en een uitgebreide voorbereiding naar keuzes afwerking door erkende aannemer met solvabiliteitsgarantie (volgens wet Breyne, betaling grondaandeel bij akte, betaling volgens vastgelegde schijven)
- ventilatiesysteem D, zonnepanelen, geothermische warmtepomp, regenwaterput met RW pomp , ….
- Bepaalde indeling en afwerking vloeren, keuken, binnendeuren, sanitair is nog bespreekbaar met Artesio Exclusive Living
- De villa wordt gebouwd volgens uw voorkeur: volgens de traditionele bouwwijze of CLT: Cross Laminated Timber, duurzame bouwmethode met hoogwaardige draagmuren en-vloeren
- Betrouwbare partners met talloze referenties
- Start der werken voorzien 2024

Vg - Wp - Gmo - Gvkr - Gvv
E-peil E20 of lager

Lees meer Bekijk units
Christie's International Real Estate

Units

Sorteer per: Verdieping Prijs Oppervlakte

Verdieping
Unit Slaapk. Opp. Terras Tuin Prijs
Villa Lot 2 3 372 m² 29 m² Ja € 1 299 466 Bekijk details
Verdieping Unit Slaapk. Opp. Terras Tuin Prijs
Villa Lot 2 3 372 m² 29 m² Ja € 1 299 466 Bekijk details
Verdieping Unit Slaapk. Opp. Terras Tuin Prijs
Villa Lot 2 3 372 m² 29 m² Ja € 1 299 466 Bekijk details

Documenten

Momenteel zijn er geen documenten beschikbaar van dit pand op de website, u kan deze opvragen op ons kantoor. Onze referentie voor dit pand is 01/4205.

Plan een bezoek of vraag meer informatie over dit eigendom

  • Ik wens

Foto galerij

Locatie

 

Gerelateerde panden