Mercuur te Turnhout

Te Koop - Waterjufferstraat 1, 2300 Turnhout

Ref: 01/4192

Residentie Mercuur te Turnhout
Vorige
Volgende

LAATSTE PENTHOUSE

Exclusieve zuid gerichte Penthouses met ondergrondse privatieve garageboxen voor 3 tot 4 wagens, te Turnhout

Mercuur is een exclusieve residentie bestaande uit 7 villa-appartementen en 2 penthouses met oppervlakten variërend van 122 m² tot 237 m², gesitueerd net buiten de ring. Elk appartement heeft een zuidgeoriënteerd terras met zicht op de aangelegde parktuin.

De penthouses zijn het perfecte voorbeeld van comfort en luxe, echt alles is aanwezig, ruime leefruimte, royale slaapkamers en badkamers, groot terras, zowel vooraan als achteraan dus maximaal genot.

In samenspraak met de interieurarchitecten werd reeds een penthouse volledig geoptimaliseerd en is de afwerking momenteel in de laatste fase. Denk maar aan parketvloeren, badkamers met vrijstaand bad en douche, bijzonder kraanwerk, ingemaakte kasten, echt alles is hier voorzien.

Kom de Penthouses ontdekken.

Er is eveneens een zeer ruime ondergrondse garagebox voor drie wagens en voorzien van een sectionale poort met afstandsbediening (verplicht aan te kopen bij deze Penthouse).

Mercuur is een van de meest exclusieve nieuwbouwresidenties in Turnhout. In alles biedt de residentie meer dan van wat een project verwacht mag worden. Elk appartement beschikt over uitzonderlijke “living outdoor terrassen”. Elk terras geniet van een maximum aan privacy door de vakkundig aangelegde parktuin van tuinarchitect Eric Sels.

Het gebouw, ontworpen door architect Hubert Hendrickx, biedt de uitstraling en woonkwaliteit van een villa. Door een doordachte inplanting beschikt elk appartement over een maximum aan privacy zonder in te boeten op inval van licht en lucht.
Contacteer snel onze makelaar om het appartement en het lastenboek te bekijken via nieuwbouw@hillewaere.be of 014/45 10 11

De verkoop van de penthouses valt onder registratierecht op de grond en BTW op de constructies.

Tot binnenkort in Mercuur!

Lees meer Bekijk units

Units

Sorteer per: Verdieping Prijs Oppervlakte

Verdieping
Unit Slaapk. Opp. Terras Tuin Prijs
Res. Mercuur 2.2 2 237 m² 75 m² Neen € 760 000 Bekijk details
Verdieping Unit Slaapk. Opp. Terras Tuin Prijs
Res. Mercuur 2.2 2 237 m² 75 m² Neen € 760 000 Bekijk details
Verdieping Unit Slaapk. Opp. Terras Tuin Prijs
Res. Mercuur 2.2 2 237 m² 75 m² Neen € 760 000 Bekijk details

Documenten

Momenteel zijn er geen documenten beschikbaar van dit pand op de website, u kan deze opvragen op ons kantoor. Onze referentie voor dit pand is 01/4192.

Plan een bezoek of vraag meer informatie over dit eigendom

  • Ik wens

Locatie

 

Gerelateerde panden

Ontdek nu ook het zonnige aanbod in Zuid-Europa

Ontdek nu ook het zonnige aanbod in Zuid-Europa

Maak kennis met het uitgebreide vastgoedaanbod van onze collega-makelaars in Zuid-Europa. Van luxueuze villa’s aan de kust tot charmante appartementen en penthouses in pittoreske en historische steden. Droom weg bij een diverse selectie van onroerend goed in de meest gegeerde locaties langs de Middellandse zee. Samen met onze lokale collega's begeleiden we u graag tijdens uw zoektocht naar uw eigen stukje paradijs onder de warme zuiderse zon. Vanaf nu eenvoudig te consulteren via onze website!

Ontdek het hier