Zaterdag 22 november 2014 is er weer een Open Huizen Dag gepland. De woningen die meedoen en dus vrijblijvend te bezichtigen zijn kun je vinden op www.hillewaere.be of klik hier. De Open Huizen Dag begint om 14 uur en eindigt om 18 uur.

Om goed voorbereid aan de dag te beginnen en aan het einde nog steeds een overzicht te hebben van de woningen die je gezien hebt, geven wij hieronder een 10-tal tips voor de kijker.
 

Voor de Open Huizen Dag:

  1. Gebruik de Open Huizen Dag om woningen te bekijken, niet om buurten te bekijken. Weet dus vooraf in welke buurt of gemeente je graag wilt gaan wonen.
  2. Maak een lijst van de woningen die je gaat bekijken met van elke woning een printje. Klik hier voor een overzicht van de eigendommen die je kan bezoeken.
  3. Houd het weer goed in de gaten. Een paraplu is vaak geen overbodige luxe.

Tijdens de bezichtigingen op de Open Huizen Dag:

  1. Vraag de eigenaar naar de reden voor verhuizen.
  2. Vraag de eigenaar over de buren, beter een goede buur dan een verre vriend!
  3. Gebruik de bezichtiging voor de eerste indruk. Een gedetailleerde inspectie van de woning komt tijdens een tweede bezoek in het bijzijn van de vastgoedmakelaar.
  4. Schrijf de voor- en nadelen van de woning op het printje. Of download onderstaand bezoekverslag, een handig geheugensteuntje om na elke bezichtiging in te vullen.
  5. Gooi de printjes weg van de woningen die je echt niet ziet zitten, zo houd je overzicht.

Na de Open Huizen Dag:

  1. Bespreek de bekeken woningen met je Hillewaere vastgoedmakelaar.
  2. Bedenk welke woningen je een tweede keer zou willen zien en plan een tweede bezichtiging via ons kantoor. Tijdens een tweede bezoek let je namelijk op heel andere dingen.

Succes!

Bekijk de bijlage