Op ZATERDAG 25 MAART kan u terecht bij het project BATALO te Turnhout tussen 11:00 en 17:00 tijdens een infomoment. Kom er meer te weten over het project en neem een kijkje in het modelappartement (in residentie 8). Wij ontvangen u er graag met een hapje en een drankje en geven u alle info over deze groene en rustig gelegen appartementen.

We vragen u wel om uw aanwezigheid even te bevestigen via email, dat kan door te mailen op batalo@hillewaere.be (klik).


‘Betaalbaar wonen aan het water’, dat is het motto van ‘Batalo’, een nieuwbouwproject in verkaveling Bruyne Strijd te Turnhout.

Je kan er genieten van de gezellige jachthaven of de prachtige fiets- en wandelmogelijkheden langs het kanaal. Rust en groen zijn dan ook belangrijke troeven van het project. Door middel van de nieuwe fietsbrug ben je binnen enkele minuten in het bruisende centrum van de stad. Wie liever thuis blijft kan gezellig cocoonen in een hedendaagse appartement met tijdloze, strakke architectuur.

Tijdens de eerste fase worden 42 appartementen gerealiseerd in 3 residenties, gelegen aan de Veldekensweg met zicht op het water. Ieder gebouw bestaat uit 14 appartementen met ondergrondse parking en bergingen. Elke bovenste verdieping bestaat uit twee grote dakappartementen met een ruim terras, de andere verdiepingen 1-, 2- en 3 slaapkamerappartementen met terras. 

De 2- en 3 slaapkamerappartementen zijn de twee belangrijkste types. De appartementen worden volledig afgewerkt. Zo zullen de 3 slaapkamer appartementen voorzien worden van een bad en de 2 slaapkamer appartementen zullen een ruime inloopdouche hebben. Overal in elk appartement komt een open keuken met hoogwaardig composiet werkblad en greeploze kasten. De appartementen zullen verschillend worden afgewerkt met een mooie vloertegel of parkettegel. Er wordt steeds gewerkt met hoogwaardige materialen om zo garant te staan voor een kwalitatieve afwerking. Onze interieur architecten staan voor u klaar om samen de juiste keuze te maken wat afwerking betreft.


Klik hieronder door voor meer info over de verschillende residenties :

Meer info over residentie 8

Meer info over residentie 9

Meer info over residentie 10