De Confederatie van Immoberoepen (CIB Vlaanderen) reikte donderdagavond 1 juni de prestigieuze Real Estate Awards uit in Hôtel de la Poste, Tour & Taxis, Brussel. Meer dan 400 aanwezigen stemden live mee voor de Vastgoedondernemer en Vastgoedbelofte van het Jaar. Met deze prijzen stimuleert én inspireert de beroepsorganisatie het ondernemerschap in de vastgoedsector.

De live voting telde voor 25% en daarnaast werden 50% van de punten gegeven door de juryleden en de laatste 25% was de online stemming door collega-BIV-makelaars.

CIB Vlaanderen ging op zoek naar sterke ondernemersverhalen. Een onafhankelijke jury boog zich over de ingediende dossiers en duidde in elke categorie (Vastgoedondernemer en Vastgoedbelofte) drie finalisten aan. Gisterenavond bepaalde het publiek – meer dan 400 vastgoedmakelaars – via live stemming mee wie uiteindelijk met een prijs ging lopen.

De titel van "Vastgoedondernemer van het jaar" (2017) ging naar onze CEO, Roel Druyts.
 "In 15 jaar tijd zijn we als kantoor enorm gegroeid. Deze award is een bekroning op het harde werk dat al onze medewerkers dagelijks leveren”, reageerde de overgelukkige en kersverse Vastgoedondernemer van het jaar.

Er werden ook andere prijzen uitgedeeld, zoals de prijs die CIB Vlaanderen elk jaar toekent aan een politicus of organisatie die zich inzet voor de sector. Deze ging naar minister van Justitie Koen Geens voor zijn initiatieven ter verbetering en vereenvoudiging van de wet op de mede-eigendom.

Het ganse persbericht van CIB Vlaanderen kan u hier nalezen.
Meer info en foto's ook op www.real-estate-awards.be

Ook Kanaal Z maakte een reportage over Hillewaere en Roel Druyts, bekijk de video hier.

Nog een video van de bekendmaking :